Gazete Vatan Logo

Burdur, Akdeniz ve Gümüşhane'de peş peşe depremler

Burdur'un Yeşilova ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bundan dakikalar sonra Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 3.5 büyüklüğünde, deprem oldu. Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde se 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Burdur, Akdeniz ve Gümüşhane'de peş peşe depremler

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 05.40'ta merkez üssü Yeşilova ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Depremin, yerin 7,01 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

AKDENİZ'DE DEPREM

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre Akdeniz'de, Richter Ölçeği'ne göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 05.54'te Antalya'nın Kumluca ilçesinin 46.7 kilometre açığında, 31.3 kilometre derinlikte kaydedilen depremde can veya mal kaybı yaşanmadı.
BİR DEPREM DE KELKİT'TE
Başbakanlık Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi, saat 10.14'te meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Dayısı ve Elmelik köyleri arası olarak açıkladı. Depremin, yerin 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleştiği açıklandı. İlçe merkezinde hissedilen deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, herhangi can ve mal kaybı olmadığını söyledi.

Haberin Devamı