Gazete Vatan Logo

Burcuna göre etkileyin!

Onu baştan çıkarmak istiyorsanız bunu okuyun

Karşınızdakinin karakterini bilerek işe başlamak her zaman ilişkiye 1-0 önde başlamak demektir. Onu baştan çıkarmak istiyorsanız burcunun özelliklerini bilerek bunu daha sağlam şekilde yapabilirsiniz.

KOÇ

Koçlar, iş cinselliğe geldiğinde baskıcı ve agresif olmayacaklardır. Hatta sizin üstünlüğünüzü kabul etmek gibi bir yönelimde de bulunabilirler. Siz, onu öpmeye ya da yakınlık göstermeye devam edin. Onları şaşırtmaktan da asla vazgeçmeyin çünkü bu şaşkınlıklar üzerlerinde afrodizyak etkisi yaratır.

BOĞA

Zekadan ve hediyelerden hoşlanan Boğalar için, yavaş ve sakin hareket etmelisiniz. Onlar için en önemli şeylerden birisi, uyumlu fakat yavaşça hazmettikleri bir cinselliktir. Bu yüzden sakin davranıp, küçük hediyeler ile süslediğiniz bir gece, onları baştan çıkaracak ve rahatlatacaktır.

İKİZLER

İkizlerin yatağına giden yol zekadan geçer. Bu yüzden onu etkilemek ve daima ilgisini üzerinizde kılmak istiyorsanız mutlaka zekanızı öne çıkarmalısınız. Onun ilgilendiği hobiler ile ilgilenip, fikirlerinizi açıkça söylemeniz sizin için artıdır. Sözleriniz ve zekanız baştan çıkarıcı olmalıdır.

YENGEÇ

Duygusallığın baş tacı edildiği burç, Yengeç olduğu için, cinselliklerinde de bu naifliği ve sakinliği ararlar. Duygusuz yapılan her hareket onlar için kırıcı ve inciticidir. Bu yüzden kaba davranmamanız gerekir. Güzel sözlerle süslediğiniz bir yazı ya da aşkınızı gösterdiğiniz sevgi dolu bakışlar yetecektir.

ASLAN

Aslanları baştan çıkarmak için ilk olarak, onlara gerekli komplimanı vermeniz gerekir. Ne kadar güzel göründüklerinden ve hatta bu kadar güzel giyinip, kombinasyon yapabilen tek insan olduklarından bahsedin ve Aslanın size meyletmesini izleyin. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

BAŞAK

Temizlik, temizlik, temizlik! Bu tek kelime, Başaklar için büyük bir anahtardır. Nasıl temiz ve düzenli giyindiğiniz, nasıl güzel koktuğunuz, eşyalarınızın ve odanızın ne kadar düzenli ve temiz olduğu... Temizlikle ilgili, her şey, evet her şey, Başaklar için çok önemlidir. Güzel kokular ve temiz çarşaflar onların kilitleridir.

TERAZİ

Uyum ve denge! Terazileri etkilemenin ve baştan çıkarmanın en büyük noktası, her şeyin bir güzellik içerisinde olmasıdır. Güzel giyinmeli, güzel bir ortam hazırlamalı, güzel yemekler yapmalı ve pahalı içecekler içmelisiniz ki, Terazi kendini güzel ve hazır hissettin. İşiniz biraz zor fakat buna değecektir.

AKREP

Tavırlarını kestiremediğiniz Akrepler için yapmanız gereken, sistemli hareket etmektense, içgüdüsel olarak bir cinsellik yaşamaktır. Onlar için önemli olan, vücutların nasıl konuştuğudur. Nasıl baştan çıkaracağınızın ipucu ise, onu tanıyarak, doğru hareketi bulmak ve harekete geçmektir.

YAY

Espri kabiliyetiniz ve zekanızla harmanladığınız her şey, Yaylar için vazgeçilmez olacaktır. Onları baştan çıkarmak için güzel ve düşündürücü şakalar yapabilirsiniz. Bir de, hayatı dışarıda yaşamayı seven Yaylar için cinsellik, tek bir odada sıkışıp kalmamalıdır. Bir tatil onu her zaman ateşlendirecektir.

OĞLAK

Ciddi ve yapıcı Oğlaklar, cinselliklerinde de sakinliği severler. Onları baştan çıkarabilmek için küçük öpücüklerle başlayıp, sırasıyla ve düzenli hareket etmek gerekir. İşaretlerle hareket edip doğru yolu bulmak sizin elinizde olacaktır. Bu sayede onlar için hem sakin, hem de yapıcı bir yol izlemiş olacaksınız.

KOVA


Yenilikçi ve maceracı Kovalar, söz cinselliğe geldiğinde kabuğu kırılması zor hale gelebilir. Bu yüzden onu baştan çıkarma sürecinde, yenilikçi ve atılgan olanın, siz olması gerekir. Böylece, hem onun kendini geri çekişini önleyebilir hem de onu rahatlatabilirsiniz. Kovalar, her yeniliği kaldırabileceklerdir.

BALIK

Hayalci ve fantastik Balıklar için yapabileceğiniz en önemli şey, onları tamamen yaşadıkları dünyadan koparabilecek kabiliyete, duygulara ve sözlere sahip olabilmektir. Eğer, onları günlük yaşamın duygularından koparıp, bir üst duygulara taşıyabiliyorsanız, yarattığınız dünyada mutluluk sizi bekliyor demektir.

Haberin Devamı