Gazete Vatan Logo
Magazin Burcu Binici: Onlarla oynarken kendimi zor tutuyorum

Burcu Binici: Onlarla oynarken kendimi zor tutuyorum

Türk Malı dizisinin sevilen oyuncusu Burcu Binici, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.

Burcu Binici: Onlarla oynarken kendimi zor tutuyorum

Burcu Binici: Şafak Sezer, Hasibe Eren ile oynarken gülmemek için kendimi zor tutuyorum Türk Malı dizisinin sevilen oyuncusu, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.

Star'ın sevilen dizisi Türk Malı dizisinin başarılı oyuncusu Burcu Binici, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu. “Bir Bulut Olsam”, “Dürüyenin Güğümleri”, “Sensiz Yaşayamam”, “Aşk Zamanı” dizileriyle sevilen oyuncu aynı zamanda Meral Okay’ın teklifi ile oyunculuğa başladı.

Burcu Binici “Meral Okay’ın bana verdiği en önemli öğütlerden biri oyunculuğu seçmem gerektiğiydi. Her zaman popüler olmak değil, oyunculuk üzerine çalışmamı söyledi.” dedi.

Türk Malı dizisiyle sitcom formatında ilk kez kamera karşısına geçen Burcu Binici “Şafak Sezer, Hasibe Eren ile oynarken gülmemek için kendimi zor tutuyorum.”

Canlı yayında Yonca Lodi sürprizi

Türk Malı dizisi sezon finalinde iki “İkinci Bahar ve Büklüm Büklüm” şarkılarını türkü gibi seslendirecek olan Burcu Binici’ye canlı yayında Yonca Lodi sürprizi.

Yonca Lodi’nin “Büklüm Büklüm” şarkısını dizide seslendirecek olan Burcu Binici, canlı yayında şarkıyı söyledi. Yonca Lodi’nin de telefonla katıldığı programda Burcu Binici’ye onay geldi.

Haberin Devamı