Gazete Vatan Logo

Burç yorumlarınızı istediğiniz zaman internetten okuyabilirsiniz!

NASA tarafından yapıldığı iddia edilen açıklamaya göre burç yorumları konusunda ciddi bir değişiklik yaşantı. Burç takviminin kayış yaptığı iddiası burç yorumları konusunda da ciddi değişikliklere yol açıyor. Ancak burç yorumları bu iddia ile alevlenen tartışmalar sona erinceğe kadar yine eski burç takvimine göre gerçekleştirilecek.

Burç yorumlarınızı istediğiniz zaman internetten okuyabilirsiniz!

Burçlar, insanların önemli yaşam parçalarından birisi olduğundan çok eski çağlardan bu yana oldukça yoğun şekilde ilgi görmüştür. Özellikle de insanların yaşam analizlerine ilişkin olarak gelecek periyotları kapsayan çok önemli öngörülerin gerçekleştirilebilmesine yardımcı olan burç yorumları bulunuyor. Burçlara ilişkin olarak astrolojik alanda gerçekleştirilen çok geniş ve oldukça kapsamlı çalışmalar ve araştırmalar bulunuyor. Bugün sabah saatlerinde çeşitli basılı yayın kanallarında ve sosyal medya platformlarında çıkan haberlere göre NASA tarafından bir burçlara ilişkin olarak önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Burç yorumları yönünden çok köklü değişikliklere yol açabilecek türdeki bu gelişme, oldukça büyük bir yankı uyandırdı.

Çok uzun yıllardır astroloji alanında kabul gören burç takviminde çok köklü değişikliklere yol açan bu gelişme çoğu kişinin bağlı bulunduğu burcun dahi değişmesine neden oluyor. Ayrıca çok uzun süredir belirli dönemlerde gündeme gelen bir 13. Burcun varlığı konusu da bugünkü NASA haberleri ile birlikte yeniden gündeme geldi. Günümüzde kabul gören 12 burcun dışında ‘Yılan’ isimli bir burcun bulunduğu konusu astroloji alanında çok uzun yıllardır belirli dönemlerde gündeme gelerek ciddi bir tartışma konusu haline geliyor. Burç takviminde önemli değişikliklere yol açan habere göre ilk defa Babil döneminde uygulanmaya başlanan burçlara göre dünyanın 12 takımyıldıza göre olan pozisyonunun aradan geçen 3 bin yıl içerisinde kaydığını ve bunun da burçların takviminde değişikliklere yol açtığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

İnsanların doğum tarihlerine göre belirlenen burçların gelecek periyotlardaki gelişmeleri ve öngörüleri burç yorumları aracılığı ile insanlara ulaştırılıyor. Buna göre özellikle burçların takviminde ciddi kaymalar yaşanması insanların karakterlerinde dahi önemli etkileri ve yansımaları bulunan burçlarının değişiklik göstermesine yol açıyor. Buna göre yıl geneline yayılan 12 burcun her birinin bir sonraki burç kapsamına girilmesi gibi bir durumun yaşanmasına neden oluyor. Bu yüzden de günümüz insanları burç yorumları haberlerini incelerken, doğumlarından bu yana takip ettikleri burçtan bir sonra gelen burcun haberlerini incelemek durumunda kalmasına yol açıyor.

Haberin Devamı

Modern yüzyıl teknolojisinin hızla gelişen imkanları çerçevesinde dünyaca uzman ve başarılı astrologlar tarafından gerçekleştirilen gökyüzü inceleme ve araştırmaları çerçevesinde popüler anlatım tarzı ile alınan sonuçların insanlara sunulmasını sağlayan burç yorumları oldukça yoğun şekilde ilgi görüyor. Aynı zamanda da günümüzün hızla gelişen modern mobil akıllı cihaz teknolojileri ile insanların nerede olursa olsun internet ortamına son derece pratik ve kolay bir şekilde erişim sağlayabilmesi burcunun en güncel gelişmelerini ve gelecek zaman periyotlarına dair öngörülerini internet üzerindeki online burç yorumları ile dakikalar içerisinde öğrenebilmesine yardımcı oluyor.

Günümüzde burç takviminde bu şekilde bir gelişmeye yol açan ve burç yorumları incelemelerinde ciddi değişiklerin yaşanmasına neden olan habere göre yeni burç takvimi şekillenmesi oğlak burcu (20 ocak-16 şubat), kova burcu (17şubat-11 mart), balık burcu (12 mart-18 nisan), koç burcu (19 nisan-13 mayıs), boğa burcu (14 mayıs-21 haziran), ikizler burcu (22 haziran-20 temmuz), yengeç burcu (21 temmuz-10 ağustos), aslan burcu (11 ağustos-16 eylül), başak burcu (17 eylül-30 ekim), terazi burcu (31 ekim-23 kasım), akrep (24 kasım-29 kasım), yılan burcu (29 kasım-17 aralık) ve yay burcu (18 aralık-20 ocak) şeklinde oluşuyor. Bu değişim henüz resmi olarak açıklanmadığından dolayı astroloji alanında burç yorumları yine eski burç takvimlerine göre gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı