Gazete Vatan Logo

Burç yorumlarını günlük olarak takip etmeniz mümkün!

Burç yorumları düzenli olarak gazetelerin belirli bölümlerinde yer alır. Burç yorumlarının oluşum hikayesi ve de burç yorumlarının varlığına inanıp inanmamak da tamamen sizin elinizdedir. Burç yorumları için oluşturduğumuz bu haber yazımızı okuyarak genel bilgilere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Burç yorumlarını günlük olarak takip etmeniz mümkün!

Her vatandaş bir burca sahiptir. Çünkü burçlar doğduğumuz ayın gününe göre oluşur. Doğum gününü bilen herkesin sahip olduğu burçlar vardır. Burçların ise kendi içerisinde ayrıldığı bazı bölümler vardır. Astronomi alanında yapılan çalışmalar sonucunda burçların varlığı çok eski yıllara dayanmaktadır. Eski zamandalar asırlar öncesinde yaşayan medeniyetlerin birbirlerinden habersiz bir şekilde gerçekleştirmiş olduğu araştırmalar sonucunda elde ettikleri aynı bilgiler ile burçların varlığı ortaya konulmuştur. O günden bu güne de hiçbir zaman kesin bilgilerin elde edilmediği burçlar ortaya çıkmıştır. Yılda on iki tane ay, on iki tane burç vardır. Bu gibi eşleştirmeler sonucunda da astronomi adı verilen gök bilimi sayesinde herkes bir burç sahibi olur. Burçlarda tamamen aslında bu gök bilimi ile ilgilidir. Gökyüzünde var olan on iki farklı cisim yılın belirli aylarında güneş etrafında hareketi sonucunda oluşan burç yorumları vardır. Gök cisimlerinin güneş etrafında meydana getirmiş olduğu bu hareket sonucunda burçların yorumları ortaya çıkmıştır. Burç yorumları yapan kişilere astrolog adı verilir. Astrologlar sayesinde vatandaşlar burç yorumlarını öğrenebilirler. Her yıl farklı burç yorumlarının olmasının sebebi de bu gezegen üzerinde meydana gelen hareketliliktir.

Haberin Devamı

Burç yorumları sayesinde kendi hayatımızda meydana gelebilecek olan değişimleri ya da olaylar hakkında kısa bilgi alabiliriz. Daha doğrusu bizlerin günlük yaşantısı ile eşleştirilen burç yorumları vardır. Bizler de günlük olarak burç yorumlarını bu şekilde takip edebiliriz. Burçların genel özelliklerimizi taşımaya başlamasında da büyük bir katkısı olduğu söylenmektedir. Bu nedenle günlük burç yorumları farklı, genel kişilik özelliklerin bildirildiği burç yorumları farklıdır. Burç yorumu bilgilerine ise internet yolu ile de aynı şekilde bizler öğrenebiliriz ya da televizyon kanallarına gelen astrolog yorumları ile en detaylı şekilde burç yorumunuzu takip edebilirsiniz. Ancak bazı zamanlarda da günlük olarak burç yorumumuz bize gelsin isteyebiliriz. Artık bu da mümkündür. Online burç yorumları adına oluşturulan uygulamaları akıllı cep telefonlarınıza indirerek kısa bir zaman dilimi içerisinde burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Eğer henüz hangi burca ait olduğunuzu bilmiyorsanız da sizler için hazırlanan aşağıda bulunan tablodan burcunuzu öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç Burcu: 21 Mart – 20 Nisan tarihleri arası

Boğa Burcu: 21 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arası

İkizler Burcu: 21 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arası

Yengeç Burcu: 22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arası

Aslan Burcu: 23 Temmuz – 22 Ağustos tarihleri arası

Başak Burcu: 23 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arası

Terazi Burcu: 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arası

Akrep Burcu: 24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arası

Yay Burcu: 23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arası

Oğlak Burcu: 22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arası

Kova Burcu: 21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arası

Balık Burcu 19 Şubat – 20 Mart tarihleri arası