Gazete Vatan Logo

Burç yorumları yapılırken nelere dikkat edilmektedir?

Burç yorumları bir çok insanın sosyal hayatını etkileyen sosyal kavramlardan birisidir. Burç yorumları sayesinde gün içerisinde sahip olacağımız enerjiyi yorumlamak mümkündür. Burç yorumlarınıza artık kolayca erişim sağlayabiliyorsunuz.

Burç yorumları yapılırken nelere dikkat edilmektedir?

Hayatımızın büyük bir bölümünü hayatımızı daha renkli hale getirebilmek için düşünerek harcarız. Düşünmek güzel bir şey tabi ki. Hayatımızı renklendirmek için birçok şeye merak salmış durumdayız. Bunlardan neredeyse en çok inanılan ve hayata renk kattığı düşünülen şey burçlar ve burçlarımız hakkında yapılmış olan yorumlardır. Günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları, aylık burç yorumları ve hatta yıllık burç yorumları veren bir çok internet sayfası bulunmaktadır. Burç ne demek diye soracak olursanız; doğum anınızda gök hareketleri yani güneşin hangi devrede olduğunu gösteren bir şeydir. Burçların takım yıldızları oldukları bilinmektedir. Bir daire içerisine gökyüzü çizip onu 360 derece olarak hayal edersek 30 derecelik alanlar ile 12 adet burç olduğunu görürüz. 12 adet burç bulunmaktadır.

Koç Burcu : 21 Mart – 20 Nisan

Boğa Burcu : 21 Nisan – 20 Mayıs

İkizler Burcu : 21 Mayıs – 21 Haziran

Yengeç Burcu : 22 Haziran – 22 Temmuz

Aslan Burcu : 23 Temmuz – 22 Ağustos

Haberin Devamı

Başak Burcu : 23 Ağustos – 22 Eylül

Terazi Burcu : 23 Eylül – 23 Ekim

Akrep Burcu : 24 Ekim – 22 Kasım

Yay Burcu : 23 Kasım – 21 Aralık

Oğlak Burcu : 22 Aralık – 20 Ocak

Kova Burcu : 21 Ocak – 18 Şubat

Balık Burcu : 19 Şubat – 20 Mart

Bu burçların kendilerine ait özellikler taşıdığına inanılmaktadır. Burcunuzun özellikleri kişisel özellikleriniz, aşk hayatımızdaki davranışlarımızdan birçok şeyi gösterdiğine inanılmaktadır.

Burç yorumlarının ve rüya tabirlerin insanların kendi ruhlarına daha yakın olduğu zamanları düşünülmektedir. Bu konularda çalışmalara birçok bilim insanı ağırlık vermiştir. Burç yorumları günlük, haftalık veya aylık olarak zaman dilimlerinde de yapılabilmektedir. Konu ile ilgili birçok internet sitesi ve birçok kitap oluşturulmuştur. Burç yorumlarına her yerden ulaşabilmeniz mümkündür.

Gazetelerde de günlük olarak burç yorumları bulunmaktadır. Bunun dışında bahsetmiş olduğumuz gibi internet üzerinden veya kitaplar aracılığı ile burç yorumlarına ulaşabilirsiniz. Burç yorumları, kahve falları ile benzer özellik göstermektedirler. Örneğin; burç yorumlarında da aşk hayatınız, işiniz veya cinsel yaşantınız hakkında bilgiler görebilirsiniz. Ancak burcunuza ait bir falı okuduğunuz zaman daha çok ruhunuzla bağlantılı olduğuna inanırsınız. Bu nedenle de burç yorumları daha çok okunmaktadır. Rüya tabirleri ile birlikte insan ruhunun en yakın olduğu zamanları temsil ettiğine inanılan doğum ve uyku olaylarının oluşturmuş olduğu bu durumlar ile birçok yorum yapılabilmektedir.

Haberin Devamı