Gazete Vatan Logo

Burç yorumları sayesinde diğer burçlarla uyumunuzu öğrenin!

Burç yorumları, her burç kategorisi için ayrı ayrı yapılmaktadır. Burç yorumları sayesinde diğer burç mensubu insanlar ile nasıl bir uyum içerisinde olacağınızı da öğrenebilirsiniz. Burç yorumlarını günlük olduğu üzere daha uzun periyotlar için de okuyabilirsiniz.

Burç yorumları sayesinde diğer burçlarla uyumunuzu öğrenin!

Her vatandaşın bir doğum tarihi ve doğum günü vardır. Doğduğumuz o günden itibaren herkesin belirli bir doğum tarihi olmuştur. Bu doğum tarihinden itibaren yapılan belirli başlı bazı burç yorumları vardır. Burç yorumlarının zaten yapılma amacı da kişinin doğduğu zamanda oluşan dünyada ki farklılıkları yansıtır. Herkesin bir burcunun olma sebebi de vatandaşların doğdukları zamanda belirlenen birtakım astrolojik günlerdir. Gök bilimi olarak adlandırılan astronomi alanında yapılan çalışmalar sonucunda bazı bulgular elde edilmiştir. Bu bulgulardan biri olan burçlar gökyüzünde ki uzay cisimleri ile eşleştirilmiştir. On iki gök cismi on iki ay ve on iki tane burç vardır. Burçlar bu şekilde uzayda bulunan gök cisimlerinin güneş etrafında ki hareketleri sonucunda yorumlar elde edilir. Burç yorumları da buna göre şekillenir. Burçların her birinin gökyüzünde ki göz cisimleri ile bağlantılı olduğu düşünüldüğü için burç yorumları da buna göre yapılır. Her bir burcun kendi ayı ve de günü vardır. Burç yorumları sayesinde elde edilen tüm bu bilgiler ve de gerekli olan burç yorumcularına ihtiyaç vardır. Burç yorumları yapan kişilere astrolog adı verilir. Burç yorumcuları da bir bilim alanı olduğu için gerekli eğitimlerini alırlar.

Haberin Devamı

Burç yorumları çok eski yıllara dayanan bir geçmişe sahip olduğu için büro yorumunun neye göre yapıldığını bilemeyiz. Ancak her bir burç yorumunu gazetelerden ya da dergilerden güncel olarak takip edebiliriz. Burç yorumları adına düzenlenen tüm bu yorumlarının hepsine en güncel şekilde internet üzerinden erişimimizi sağlayabiliriz. Burç yorumları sayesinde bizler de dilediğimiz şekilde gereken hizmetlerden yararlanabiliriz. Burç yorumları sayesinde merak ettiğimiz bazı şeyleri hayatımıza dair olayları öğrenebiliriz. Tabi ki bunlara inanıp inanmamak sizlere kalmıştır.

Eskiden daha çok bayanların burç yorumlarına ilgileri olduğu düşünülse bile şuan da durum bu şekilde değildir. Burç yorumlarına günümüzde pek çok erkek de ilgi gösterir. Sizler de burç yorumlarınızı güncel gazete ve dergilerden okumak yerine internet üzerinden daha kolay bir şekilde burç yorumlarınızı öğrenebilirsiniz. İnternetten dakikalar içerisinde sizler burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan takvim üzerinden de hangi burca ait olduğunuzu kolayca öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

22 Ocak -19 Şubat arası = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart arası = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan arası = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs arası = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran arası = İkizler Burcu

23 Haziran – 22 Temmuz arası =Yengeç Burcu

23 Temmuz – 22 Ağustos arası =Aslan Burcu

23 Ağustos – 22 Eylül arası = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim arası = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım arası = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık arası =Yay Burcu

22 Aralık – 21 Ocak arası = Oğlak Burcu