Gazete Vatan Logo

Burç yorumları neye göre yapılır?

Burç yorumları, doğduğumuz tarihle alakalı olarak belirlenmiş astrolojik ifadelerin yorumlanmasıdır. Burç yorumları kişiler ait karakter, günlük enerji ve duygu gibi ifadelerin değişebileceğini ifade eder. Burç yorumları ile ilgili daha bir çok ayrıntı için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Burç yorumları neye göre yapılır?

Doğduğunuz aya göre bir burca sahip olursunuz. Astroloji ile uğraşanuzmanlar burç yorumlarını gerçekleştirirler. Burçların ait olduğu kişilerekarakteristik ve kişiliğini ön plana çıkardıkları söylenir. 1 yılda 12 ayolduğu içinde 12 tane burç vardır. Doğmuş olduğunuz ay ve güne görebir burcunuz vardır. Burç yorumları günlük olarak yapılabildiği gibi, haftalıkolarak da burç yorumları yapılabilmektedir. Aslan, terazi, boğa, kova, ikizler, yay,başak, koç, yengeç, akrep,balık ve oğlak olmak üzere 12 tane burç vardır. Burcunuzun yorumlarını ve özelliklerini aşağıdan bakabilirsiniz.

21 mart ve 20 nisan tarihi arasında doğduysanız koç burcununözelliklerini taşırsınız. Koç burcunun yorumlarına bakacak olursak, hayatını planlı bir şekilde yaşamayabayılır. Kendine güveni tam olan bu kişiler işlerini asla plansız bir şekilde yapmaz..

21 nisan ve 21 mayıs tarihleri arasında doğduysanız eğer boğaburcunun özelliklerini taşırsınız. kariyerini en iyi şekilde devam ettirmekisteyen boğa burcu insanları risk almayı da severler. Hayatlarını süreklibir risk içinde yaşayan bu insanlar kültür olarak da üst düzeydedir.

Haberin Devamı

22 mayıs 21 haziran tarihleri arasında doğduysanız eğer ikizler burcununözelliklerini taşırsınız. İkizler burcu özgür yaşamayı sever. Birisine bağlıolmamakla beraber hayatını kendi başına yaşamayı ve kendi başınaplan yapmayı çok sever. Havacılık ile ilgili teknolojileri ise yakından takipederler. 22 haziran ve 23 temmuz tarihleri arasında doğan vatandaşlar yengeçburcunun özelliklerini taşırlar. Yengeç burcu yorumlarını da yapacak olursak, insanları sürekli birkaramsarlık içindedir.

Geçmişte yaşadığı bazı olaylar akıllarındançıkmamakla beraber bu olaylar ruhsal olarak da bu insanları birazetkileyebilir.24 temmuz 21 ağustos tarihleri arasında doğan kişiler aslan burcununözellikleri taşırlar. Bu insanlar iş hayatının üstüne çok düşer. Kafalarındasürekli iş ile ilgili planlar ve projeler olan bu insanlar iş hayatında süreklibir yükselme içinde olacaktır.

22 ağustos 23 eylül tarihleri arasında doğanlar başak burcununözellikleri taşırlar. Başak burcu yorumları ise kısaca iş hayatındaki ortaklarıyla vearkadaşlarıyla güzel planlar gerçekleştirmektedir. Akşam yemekleri,hafta sonu gezmelerini seven bu vatandaşlar sağlığı ile ilgili güzelhaberler almaktadır.24 eylül ve 23 ekim tarihleri arasında doğduysanız eğer terazi burcununözelliklerini taşırsınız. Bu insanlar sürekli bir şeyler başarmaktadır. Amabaşardığı bunca şey onlara yetmemektedir ve sürekli bir mutsuzlukyaşamaktadır. Birazcık rahatlamak ve sakinleşmek bu insanlara iyigelebilir.

Haberin Devamı

24 ekim 23 kasım tarihleri arasında doğanlar akrep burcunun özelliklerinitaşır. Bu insanlar sürekli sorunlarla karşı karşıya gelir. Sorunları ayrı ayrı çözmek bu vatandaşlar için sağlıklı olacaktır.24 kasım ve 22 aralık tarihleri arası yay burcudur.

Yay burcu insanlarıinternet ve teknolojiyi çok sever. İnterneti en iyi şekilde kullanmayı veteknolojinin sağladığı her şeyi çok iyi kullanır. 23 aralık 20 ocak tarihi oğlak burcudur. Bu insanlar çok çalışmaklaberaber kişilikleri de çalışkandır. Çalışmayı severler.

Haberin Devamı

21 ocak 19 şubat kova burcudur. Bu insanların hayatları çok hızlı birşekilde ilerlemektedir. Bu sıralarda güzel bir haber alabilirler.20 şubat 20 mart balık burcudur. Çok enerjik olan bu insanlar kendienerjilerini dışa dönük yaşadığı için sürekli pozitif insanlardır.