Gazete Vatan Logo

Burç yorumları değişti mi?

Burç ve burç Yorumları nedir, burç yorumlamalarında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Burç tarihleri ve buna bağlı olarak burç yorumları değişti mi? Tüm bu soruların cevabını sizler için hazırladık.

Burç yorumları değişti mi?

Burçlar, çoğu insanın batıl inanç olarak gördüğü çoğunun da inandığı kavramlar. Burçlar Astroloji tarafından incelenmektedir. Astroloji eski çağlardan beri var olan bir bilimdir. Astroloji gezegenlerin açısına göre insanları bekleyen şanslar veya kötü zamanlar olduğunu söyler. Burç, astrolojide 12 takımyıldızına verilen isimdir. İnsanın doğum yaptığı tarihler baz alınarak burçlar belirlenir. Burçların iş hayatınızdan, sağlığınıza kadar size birçok bilgiler verebileceği inancı vardır. Astrolojide de 12 güneç burcu bulunur. Bunlar; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarıdır.

Astroloji kişilerin burçlarını belirleyip, bunlarla ilgili akıl yürütmeler ve incelemelerle tahminlerde bulunur. Her burcun her ayrı gün için bir özelliği olduğu söylenir. O gün kötü veya iyi geçebilir, fakat burç yorumunda bu zaten yorumlanmıştır. Bir nevi geleceğinizin tahminleri burç yorumları ile yapılır.

Bazı insanlar burç yorumlarına kendilerini çok verirler. Her gün düzenli olarak takip eder ve yorumların gerçekleşeceğine inanırlar. Bu tarz insanların öncelikle burç yorumlarının tamamen tahmin olduğunu bilmesi gerekmektedir. Burç yorumunun kesinlikle günlük hayat içerisinde olması garanti değildir. Astrologlar tarafından tahminler üzerine yapılan burç yorumlarının gerçekleşmemesi ihtimali de bulunmamaktadır. Günlük burç yorumunu düzenli olarak takip eden kişilerin, uzmanlar tarafından yapılan yorumlamaları dikkate almaları gerekir. İnternet çok geniş bir ortam olmasından kaynaklı binlerce burç yorumu bulunmaktadır. Doğru kişiler tarafından yapılmış burç yorumlamaları daha etkili olacaktır.

Haberin Devamı

Burçlar ile ilgili geçtiğimiz günlerde farklı haberler ortaya çıktı. NASA tarafından yapılan bir açıklama olduğu gündeme geldi. NASA tarafından “ Yörüngesel salınımı değişen dünyanın burçların da tarihini değiştirdiğini ve 13. burcun ortaya çıktığı” açıklaması yapıldığı herkes tarafından konuşulur hale geldi. Varsayılan değişikliğe göre burç tarihleri tamamen değişikliğe uğradı. Tarihlerin;

Haberin Devamı

Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat, Kova: 16 Şubat-11 Mart, Balık: 11 Mart-18 Nisan, Koç: 18 Nisan-13 Mayıs, Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran, İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz, Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos, Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül, Başak: 16 Eylül-30 Ekim, Terazi: 30 Ekim-23 Kasım, Akrep: 23 Kasım-29 Kasım, Yılan: 29 Kasım-17 Aralık, Yay: 17 Aralık-20 Ocak.

Bu şekilde değiştirildiği öne sürüldü ve yeni 13. burç olarak yılan burcunun eklendiği söylendi. Bu söylentiler kısa sürede büyük etki yarattı. Özellikle burç ve burç yorumu takip eden kişiler için önemli bir açıklamaydı. Çoğu burcun tarihleri değişti ve kişilerin burçları da buna bağlı olarak değişti. Burçlarına gönülden bağlı olan kişiler içinse bir kâbus haline geldi.

Konu hakkında dedikoduların artması ve NASA’nın açıklama yapmış olduğu haberleri yayılınca, NASA tarafından burçlar hakkında bilgilendirme geldi. NASA, yapılan haberlerin asılsız olduğu, burç değişikliklerinde herhangi bir değişiklik olmadığını belirtti. Ayrıca NASA tarafından yapılan güncel açıklamada, astroloji ile astronominin farklı bilimler olduğu konusunda insanların bilgilenmesi gerektiği bulunuyor.

Haberin Devamı