Gazete Vatan Logo

Burç sahibi kişilerin karakteristik özelliklerini öğrenmek artık çok kolay!

Burç özellikleri bir çoğumuzun yaşamına yön verir. Yeni tanışmış olduğumuz kişinin burç özellikleri de o kişiye dair fikir sahibi olmamızı sağlayabiliyor. Bu yüzden burç özellikleri ne anlam ifade ediyor öğrenmek yararımıza olabilir.

Burç sahibi kişilerin karakteristik özelliklerini öğrenmek artık çok kolay!

Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan): Koç burcu olan insanlar çokça girişimci, atik, yeniliklere fazlaca açık olan ve atılımcı olarak bilinmektedirler. Tartışmaya fazla yatkın olan bu burçlar çevresine çok samimi olarak gerçek dostlara önem vermektedirler. Uyumsuz yönü vardır ki bu da çok sabırsız olmalarıdır.

Boğa Burcu (21 Nisan - 20 Mayıs): Boğa burcu olan insanlar işini bile, karalı ve sabırlı olan insanlardır. Yeniliklerden hiç bir şekilde risk almaktan hoşlanmazlar ve aşırı tutucu bir yapıları vardır. Duygu olarak dışarıya pek fazla açık vermezler yani duygularını dışa vurmazlar. En sabırlı ve inatçı burç olarak bilinmektedir.

İkizler Burcu (21 Mayıs - 20 Haziran): İkizler burcu olan insanlar esprili ve bütün ortamlara ayak uydurabilen tiplerdir. Başkaları ile iletişim kurmakta sıkıntı yaşamazlar ve bu durum onlar için çok önemlidir. Çok meraklı olan ikizler burcu insanı dedikoduyu da fazlaca severler. Her olayları duyguları ilde değil de akıl ve mantıklarına göre algılarlar.

Yengeç Burcu (21 Haziran - 20 Temmuz): Yengeç burcu olan insanların en önemli olan özellikleri altıncı hisleridir. Yengeç burcu olan insanlar aşırı derece duygusallık ve sezme yetenekleri bulunmaktadır. Dürüst ve iyi niyetli karakterlerden oluşmaktadır. Çokça mütevazi yanları da mevcuttur.

Haberin Devamı

Aslan Burcu (21 Temmuz - 20 Ağustos): Cesaretleri, üstün yetenekli olmaları, yaşamdan zevk alarak yaşamaları ve dost canlılığı ile bilinen burçlardır. Çok fazla yaratıcılardır ve sanat ile uğraşmayı severler. Kültürel yönden çok aktiflerdir. Aslan burcu insanları liderliğe gereksinim duyulan tüm işlerde başarılı olmaktadırlar. Burcun olumsuz özelliği vardır ki o da kendini fazlaca beğenmiş olmalarıdır.

Başak Burcu (21 Ağustos - 20 Eylül): Başak insanı toprak elementi özelliklerinden dolayı olmak üzere sağlığına ve temizliklerine fala önem vermektedirler. Düzen,çalışkanlık ve araştırma, çekingenlik, el işlerinde yetenekli olmak, yalana karşı fazla duyarlı olarak bilinmektedirler.

Terazi Burcu (21 Eylül - 20 Ekim ): Terazi burcu olan insanlarda ekip ruhu çalışması hakimdir. iyiliksever, yardımsever ve hayat doluluğu ile bilinirler. Terazi burcu olan insanlar ara buluculukta bir numaralardır. Konuşma tarzları ve güzel sözleri ile insanların akılda kalıcı özellikleri vardır.

Haberin Devamı

Akrep Burcu (21 Ekim - 20 Kasım): Akrepler fedakarlardır. Fazla duygusal olan bu burçlar derin duygularını kontrol altına almaya ve derin duygularını gizlemeye çalışırlar Akrep burcu olan insanların fikirlerini değiştirmek oldukça zordur. Kendilerine olan güvenleri fazladır be oldukça sağlam bir yapıları vardır.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık): Yay burcu olan insanların fazlaca dost canlı bir yapıları bulunmaktadır, asil ve cömert oluşlarıyla da bilinmektedirler. Yeniliklere oldukça açık olan bu burçlar hoşgörülüdürler. İyimserlikleri ve girişimcilikleri ile öncüdürler.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak): Oğlak burcu olan insanlar güvenilir olmakta, disiplinli olmakta ve çalışkan ve mantıklı olmakta ve ayaklarını sağlam bir şekilde basmakta lider olarak bilinmektedirler. Kısaca hedeflerine ulaşmakta bu kadar karalı olan bir burç daha yoktur.

Haberin Devamı

Kova Burcu (20 Ocak- 18 Şubat): Kardeşlik ve dostluk ön planda olduğu bir burçtur. Çok sevecen, iyimser, dostlarını bütün içtenliği ile sevmekte olan bir yapıya sahiptirler.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart):Balık burcu olan insanlar tam bir idealisttirler. Duygusal yapıları ile bilinmektedirler ve hisleri çok kuvvetlidir. Şefkat duygusu çok yüksektir.