Gazete Vatan Logo
Magazin Burak Özçivit’e Kazakistan’da hayranlarından yoğun ilgi

Burak Özçivit’e Kazakistan’da hayranlarından yoğun ilgi

Oyuncu Burak Özçivit, 15. Eurasia Uluslararası Film Festivali onur konuğu olarak gittiği Kazakistan’da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Burak Özçivit’e Kazakistan’da hayranlarından yoğun ilgi

Burak Özçivit, 30 Haziran’da başlayan 15. Eurasia Uluslararası Film Festivali onur konuğu olarak Kazakistan’ın başkenti Nur-Sultan'a gitti. Yakışıklı oyuncunun Kazak hayranları yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Merkez Konser Salonunda Burak Özçivit’i karşılayan Kazakistanlı genç kızlar, selfie çekilebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Festivalde konuşma yapan Özçivit, Türkiye’den herkese selam getirdiğini ifade ederek, “Kazakistan’a benim ikinci gelişim. Ata topraklarına geri döndüğüm için çok mutluyum” dedi.

Burak Özçivit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kazakistan sinemasıyla işbirliğine hazır olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu tarihsel bir filmde Kazakistanlı yapımcılar ve aktörlerle çalışmak istediğini belirterek, "İki ülke arasındaki ilişkiyi güçlendirmek için, Kazakistanlı yapımcılar ve aktörler ile ortak projeler üzerinde çalışmamız gerekiyor. Kazakistan aktörleriyle birlikte çalışmayı çok isterim" şeklinde konuştu.

Kazakistan’da düzenlenen film festivaline Çin, Fransa, Rusya, Makedonya, İtalya, Filipinler, İsrail, Ukrayna, Avustralya, Tacikistan, Güney Kore, Belarus, İran, Özbekistan ve Japonya’dan oyuncular katıldı.

Haberin Devamı

Film festivali 6 Temmuz’da sona erecek.