Moda devleri Madonna için ayaklandı

Madonna’nın son albümü Rebel Heart’in tanıtımı için çıkacağı 10. turnesinin haberlerini okudum. Türkiye’ye uğramayacağını öğrendiğim zaman, kendi kendime söylenmeye başladım. En pahalı biletin 400 dolar olduğu turnedeki şehirler listesinde olmayışımızın bir sürü nedeni aklımdan geçti. Hepimizin aklından geçtiği gibi. Ama bize uğramasa da, “Show must go on.”

Moda devleri Madonna için ayaklandı

Pop müziğin bir numaralı kraliçesi, en güzel görsel şovları sergiliyor. Bir iki tanesini seyretmiş, şanslı adamlardan biriyim. Şarkısında da söylediği gibi, “Bitch. I’m Madonna.” Onun üstüne bir sahne şovu hazırlayan var mı? Bence yok. Bolca taklit edildiği, ama yerinin doldurulamadığı bir gerçek. 9 Eylül’de Montreal’den başlayacak olan turne, Amerika’yı salladıktan sonra, Kasım’dan itibaren Avrupa’da devam edecek. Köln, Berlin, Londra, Amsterdam, Paris yakın şehirler. Aklımı çelmeye çalışan arkadaşlar var. Avrupa konserlerinin birinde olmak için. Birçok şehirde şimdiden biletler tükenmiş gözüküyor. Böylesi bir çılgınlık aklınıza yatıyorsa, hemen biletinizi alıp organizasyonunuzu yapmanızı önerebilirim.

Haberin Devamı

Madonna konseri içinse ünlü modacılar ayaklanmış gözüyor. Açıklanan liste bayağı etkileyici. Sanki tüm moda devleri işi gücü bırakmış, Madonna’nın turnesi için çalışıyor. Gucci için Alessandro Michele, Alexander Wang, Fausto Puglisi, Moschino için Jeremy Scott, Nicolas Jebran, Miu Miu, Prada, Swarovski…

Sanatçının düet yaptığı Mike Tyson turne için bir video hazırladığı söylentiler arasında. Tyson’ı videoda çıplak bir şekilde kafese kapatıp rehin alan Madonna görüntüleri varmış. Her turnesinde bir fırlamalık yapmazsa zaten olmaz. Başarısının arkasında bu zekası yatıyor.

Moda devleri Madonna için ayaklandı

Game of Thrones oyuncularının müzik kariyeri

Game of Thrones dizisinin oyuncularının bir başka yetenekleri de ortaya çıktı. Kadroda yer alan birçok oyuncunun müzik kariyerleri de varmış. Birçoğu marifetlerini müzik dünyasında da döktürmüş.

Jerome Flynn’i dizide ‘Kiralık Kılıç Bronn’ olarak tanıyoruz. 52 yaşındaki İngiliz aktörün pop müzik kariyeri var. Hayalet filmiyle özdeşleşen ‘Unchained Melody’i seslendirişiyle başlayan kariyerine, diğer şarkıcıların parçalarını yorumlayarak devam etmiş ve İngiltere’de bir numara olmuş. Raleigh Ritchie dizide güçlü bir savaşçı, lider ve aşk insanı. İzlediğimiz bölümlerden Jacob Anderson’un karakteri için aklımızda yer eden özellikler bunlar. Anderson, diziden arta kalan vakitlerini bir süredir sıkı bir müzikal için ayırıyor. Raleigh Ritchie adıyla şarkılar söylüyor. Ramsay Bolton rolünde izlediğimiz Iwan Rheon’un müzikal kariyeri, epey şaşırtıcı. Dizideki sevimsiz karekterine göre müzik kariyerinde hayranı hayli fazla. Carice van Houten; cazibeli, ölümcül büyücü... 2012’de yayımlanan ilk albümü, ‘See You On The Ice’ ile hem sinema, hem televizyon, hem de müzik piyasasın da önemli bir iz bırakıyor. Ünlü olmanın her noktasından yararlanmak isteyen bizim şöhretleri eleştirmeyelim o zaman. Durum dünyada da aynı.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR