Ayrıldıklarına siz de inanamayacaksınız

İnanasım gelmiyor. Oysa geri dönüyorlar diye öyle seviniyordum ki. Aşklarına bayıldığım muhteşem ikili magazin dünyasına bomba gibi düşen bir açıklama yaptı: Ayrıldık! Böylece “aşka inancım da kalmadı” artık. (Son yazdığım bu cümle bir Mustafa Sandal şarkısıdır.) 1976’dan 2011’e kadar 3 kere evliliğin eşiğinden dönen çift, Kermit ve Miss Piggy resmen ayrıldı! Yüzünüzdeki üzüntüyü görür gibiyim. Ben de gerçekten inanamadım! Çocukluğumuzun kahramanları bu sevimli kurbağacık ve domuzcuğun kıskançlık krizlerine, kavgalarına ve sonunda barışma seremonilerine bayılırdım. 22 Eylül’de ABC televizyonuna geri dönüşü açıklanan The Muppeth Show’un başrol karakterleri, bu açıklamaları ile gündeme oturmayı başardılar. İşte o talihsiz açıklama:

“Dikkatlice düşünüp, düşünceli bir şekilde dikkate alıp, dikkatli bir şekilde didiştikten sonra, romantik ilişkimizi sonlandırma kararı aldık. Televizyon (“The Muppets” bu sonbahar ABC’de) ve şimdi bilinen yahut sonradan icat edilecek tüm medya alanlarında, sonsuza kadar ve tüm evren genelinde beraber çalışmaya devam edeceğiz. Fakat kişisel hayatlarımız artık birbirinden ayrı ve belirgin olacak ve başka kişilerle, domuzlarla, kurbağalarla falan görüşmeye başlayacağız. Bu şahsi meseleyle ilgili son yorumumuz budur... Doğru teklif gelmediği sürece… Anlayışınız için teşekkürler.”

Haberin Devamı

Ayrıldıklarına siz de inanamayacaksınız

Söylediklerinde son derece ciddi ve tutarlı görünüyorlar, değil mi? Sanırım bu iş gerçekten bitti. Yine de emin olmak için, 22 Eylül’de başlayacak yeni şovlarını izlemek gerekecek. Aslında bu kampanya biraz da tanıdık gelmedi mi? Bizde de dizi oyuncuları özel yaşamlarında beraberler, ayrıldılar söylentileri ile reklam yapmıyor mu? Dizi bitince de “iş” bitmiyor mu? Hemen başkaları ile gözüküp, işe nokta koymuyorlar mı? Reyting denen sisteme malzeme vermiyorlar mı? Bu da Kermit ve Miss Piggy’nin reyting numarası. Patronlar böyle uygun gördüyse, ne yapsın çocuklar?

Empire yeni sezon dedikoduları

Geçen sezonun en başarılı dizilerinden biri olan Empire’ın konuk oyuncu listesi bayağı heyecanlı olmaya başladı. Yurt dışında birçok haber kanalında yayınlanan haberler, ağzımızı sulandırmaya yetiyor bile… En son Mariah Carey’nin yer alacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Ayrıldıklarına siz de inanamayacaksınız

Müzikal drama dizisi Empire, ilk sezonunda en yüksek izlenme oranı elde etmeyi başaran diziler arasında yer alıyor. Yeni sezonda dizi, ilk sezonun aksine 12 değil tam 18 bölümden oluşacakmış. Fakat bu uzatılmaya karşın, sezon içerisinde ufak bir aranın da olacağının sinyalleri şimdiden verildi.

2. sezonda Chris Rock, R&B yıldızı Alicia Keys ve rock müzik yıldızı Lenny Kravitz gibi konuk oyuncuları da kadrosunda dahil edecek olan Empire dizisinin başlama tarihi ise, Eylül 2015 olarak görünüyor. Bakalım Empire aynı başarıyı, daha uzun olan 2. sezonunda da elde edebilecek mi?

DİĞER YENİ YAZILAR