Dünya boyu dedikodu

Dedikoduyu kim sevmez? Tek bizde değil, dünya da magazin haberleri üzerine kurulu. Her an bir bomba çıkıveriyor, hayatımıza giriveriyor. Hele şu akıllı telefonlar çıktı çıkalı, dedikodu 140 vuruşluk cümleler halinde her an önümüzde. Sırf dedikodu yapmak, hikayelerin kahramanlarını yerden yere vurmak için sahte profiller açanlara bayılıyorum. Dillerinin hiç kemiği yok. Durumları o kadar abartıyorlar ki, bakmışınız komik durumlara düşmüşler. Bir zamanların çizgi film kahramanı He-man gibi, sloganımız artık, “Sosyal medyanın gücü adına.” Öyleyse, biz de konularımıza dönelim. Şu günlerde magazin dünyasında yer alan haberlere ve öne çıkanlara…

KOBAL-İMİRZALIOĞLU

Sinem Kobal, güzel ve popüler. Bir de ayrıldığı adam dünyanın gözü önünde bir futbolcu. Sürekli birileriyle anılıyor. Güzel kızın, ayrıldıktan sonra uzun süre kimse ile anılmamak için dikkat ettiği de bir gerçek. Bir trafik kontrolünde Kenan İmirzalıoğlu ile yakalanmış. Daha ağızlarından o anlamda bir kelime duyulmamış. Ama bakınız Google’a… Karşınızda yüzlerce onlar ile ilgili haber var. İşte işin heyecanlı kısmı bu. Bizi cezbeden, dillerimize düşmelerinin sebebi. Oysa daha ilişkilerinin farkında bile değiller. Belki bu yakınlık henüz kendileri için bile belirsizlik içinde sürüyor. Belki kendileri de bu ilişkinin adını koymamışlar. En tatlısını Gupse Özay yaptı. Filminde başrolü paylaştığı Barış Arduç ile elele poz verip, “Biz kimseden kaçmıyoruz” dedi. Noktayı koydu.

Haberin Devamı

SAAT-DOĞULU

Bu iki aşık sosyal medyaya alışan ve gücünün farkına varanlardan. İlk adımı aslında Beren Saat gündeme bomba gibi düşen Özgecan açıklaması ile yaptı. Yazdığı içten duygularını öyle bir zamanda yaptı ki, en önemli noktasına güzel mesajları ile yerleşti. Bir nevi Türk kadınının dili oldu Saat. Ardından Doğulu geçtiğimiz gün eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Magazincilere sağ gösterip sol vurmak buna denir. Hem hayranlarına, hem de magazin dünyasına sosyal medyadan bu paylaşımıyla aslında güzel malzeme vermiş oldu. Akıllıca…

ULUSOY- SARIKAYA

Haberin Devamı

Akıllarımız karıştı. Her gün bir haberleri yayınlanıyor. Her gün birinin bir başkasıyla olduğu konuşuluyor. Bir haber de, yeni çekilecek film için aynı evde kaldıkları. Durum böyle olunca, gündemden hiç inmedikleri için, piyasa değerleri de hep yüksek. Tabii bizler dizideki karakterleri ile bağdaştırdığımız bu güzel oyuncular için beraber oldukları yakıştırmasını da otomatikman yapıyoruz. Beraberlikleri bitmiş olsa da, bu durum işlerine yaradığı için, açıklama yapmaya gerek duymadıkları kesin. Tüm dedikodulara rağmen ikisi de bolca ödül kucakladılar. Biz sonuca bakalım. Helal olsun.

En sevdiklerim

Onu X Factor yarışmasında seyrettiğimde de dilimden uzun süre şarkı düşmemişti. Yarışma ekranlara veda ettikten sonra o güzelim seslere ne olduğunu merak da ediyordum doğrusu. İlyas Yalçıntaş’tan bahsediyorum. Şarkısı “İncir”… Behzat Gerçekler’in Enbe Orkestrası 2015 albümünde karşıma çıktı. Şu ara herkesin dilinde olduğunun, her yerde çaldığının farkında mısınız! Şarkı bir mekanda çalınınca hemen DJ’e yönelenleri de gördüm. Klip de bir harika olmuş.

Haberin Devamı

Dilime dolanan bir diğer şarkı Edis’in, “Benim Ol”u. Her yeri sardı. Şahan Gökbakan sarı peruk ile, Gülşen ve İrem Derici arabalarında yolculuk ederken çektikleri görüntüler ile “Benim Ol” dediler. Şarkının girişindeki gitar tınıları ve o intro biraz da olsa 90’lardaki George Michael’ın “Faith”ini hatırlatmıyor mu?

DİĞER YENİ YAZILAR