Deniz Seki nasıl klip çekecek?

Cezaevindeyken çıkan albümüne ikinci klip...

“Hayat 2 bilet sadece

Biri geliş

Biri de dönüş

Sen istersen

Sen istersen dövüş

İstersen seviş korkmuyorum

Hayat senden artık

Hiç korkmuyorum

Bıkmadım bıkamıyorum”

Deniz Seki nasıl klip çekecek

Bu sözler, Deniz Seki’nin albümünden. “İyisin Tabi”den sonra en sevdiğim ikinci şarkı olan, “Hayat 2 Bilet”e ait. Sıkı durun, bu şarkıya klip geliyor. Kulağıma gelenlere göre kardeşi Serdar Seki ve ekibi, uzun zamandır proje üstünde çalışıyormuş. Deniz Seki, albüm piyasaya çıkmadan ilk bu şarkının sözlerini sosyal medyada paylaşmıştı.

Sekizinci albümü olan “İz”in ilk izleriydi bu sözler. Seki, “Yeni albümüm için ilk bestelediğim şarkı. Benim için bu şarkı çok özel” diye açıklama yapmıştı. 12 şarkıdan oluşan albümü için İskender Paydaş ve Sadun Ersönmez gibi usta müzisyenlerle çalışan Deniz Seki, “Bu şarkının düzenlemeleri yapılırken İskender, ‘Şarkı Demirel söylemleri gibi başlıyor’ diye takıldı. Bizim çok beğendiğimiz, çok içimize sinen bir albüm oldu” demişti. Öte yandan, aldığım bilgilere göre “Yük” ve “Bu Şehre Sonbahar Geldi” diğer klip adaylarıymış. Burun farkıyla “Hayat 2 Bilet”te karar kılınmış.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda kardeşi Serdar var

Daha önce birçok Deniz Seki şarkısının klibine yönetmen olarak imza atan Serdar Seki ve ekibi, harıl harıl çalışıyormuş. Serdar, ablasının dinlenme rekorları kıran albümünün ikinci klibini çekmek için kolları sıvamış.

Ama... Deniz’siz nasıl klip çekeceğine ekip henüz karar verememiş. Önce yazılan senaryo için ünlü yüzlerin oynaması düşünülmüş. Klibin senaryosu, doğumdan ölüme kadar geçen yaşam aralığını anlatan 6-7 hikayeyi konu olarak işleyecekmiş. Henüz sonuçlanan bir şey yok, ama çalışmalar hızlı hızlı devam ediyormuş...

Çok yakında ekranlarda Seki ile buluşacağız. Hayata dair mesajlar içeren bir şarkısı ile daha, ekranlarda... Ona yakışır. O nerede olursa olsun, her zaman kalbimizin en güzel yerinde olacak. Seni seviyoruz Deniz Seki... Seni bekliyoruz...

DİĞER YENİ YAZILAR