Bu konser 5 daha çeker

Stand-up ve filmleriyle Türkiye’yi gülmekten kırıp geçiren Ata Demirer, yaz başında çıkardığı alaturka-pop albümüyle hepimizi şaşırtmıştı. Hem tarzının dışına çıkması, hem de sesinin o güzelliyle... Aslında beklenen oldu. Filmlerinde klarneti ve seslendirdiği şarkılarla bugünlerin müjdesini zaten vermişti. Geçen gece bu albümün ‘canlı’ versiyonu ve ekstra şarkıların, görüntülerinin yer aldığı Ata Demirer konseriyle, BKM yaza veda etti...

Konserden kısa kısa notlar...

- Konserin başında Demireli’in eşi Özge Borak seyircilerin arasında yoktu. Borak, “Güldür Güldür”ün çekimlerinde olduğu için, konserin sonuna doğru yetişebildi. Kayınvalide, anneanne, anne ve abi ön sıralardaydı.
- Ata, konserde iki de yabancı şarkı seslendirdi. Hem şarkı söyleyip, hem dans ettiği sırada eşi Özge Borak’ın sahneye çıkması, gecenin nefis sürpriziydi. Ata’nın Borak’ı dansları sırasında tango yaparcasına belinden tutup öne yatırması, Açıkhava’yı ıslığa, alkışa boğdu.
- Ata, eşi Özge’den aşk ve övgüyle söz edip durdu. “Karım gerçekten çok güzel. O da benim iç güzelliğimi sevdi herhalde” diye şakalar da yaptı.
- Demet Akbağ’sız düşünülemez tabii. “Eyvah Eyvah”ta birlikte seslendirdikleri Fasulye’den sonra, yoğun istek üzerine “Çikolata Çikita”yı da seslendirdiler. Filmdeki tiplemeleri ile konuşmaya başladıklarında ise tam bir stand-up yaptılar. Akbağ, şarkı söylemeye devam etmesi için alkış alınca, orkestra şefi Taşkın Sabah’ı gösterip, “Bu sahneye iki taşkın fazla” dedi.
- Anadolu Ateşi de horon tepti. Özge Borak’ın balet olan kardeşi Selim Borak ve eşi Seda Borak da bu ekipte danslarıyla yer aldı.
- Duyduğuma göre bu konser Demirer’in albümü için, PR olarak düzenlenmiş. Arkası gelmeyecekmiş. Bence bu gösteri ile beş gece daha üst üste full çeker. Hatta bu yaz Tarkan’ın kırdığı konser rekoru ile de yarışır. BKM, var mısın iddiaya?
Dikkat çeken birkaç nokta...
- O ses Türkiye jürisine yeni katılan Mazhar Alanson ve Özkan Uğur, bu hafta seyrettiğimiz başlangıç bölümde ısınma turundaydı. Geçen yıl Gökhan da sonraki bölümlerde açılmıştı. Umarım yeni jüri üyelerimiz bu gerginliğini en kısa sürede üstünden atar. Alanson her an çantasını alıp gidecek gibi...
- Kurt Seyid Şura’ya yeni katılan Fahriye Evcen, diziye çok yakıştı. Hele annesini canlandıran Zerrin Tekindor ile dertleştikleri sahneler alkışlıktı. Bakalım dizinin reytinglerine katkısı olacak mı? Evcen her
elini attığı projede başarılı olduğunu burada da gösterecektir.
- Gülben Ergen’in düğünü bu hafta en çok konuşulan, biraz da kıskanılan yaz düğünü oldu. Elindeki lavanta ve başak buketi ise en sevdiğim detaydı. Ergen, yeni bir akımın öncülüğünü yaptı. Önümüzdeki yaz aylarında en çok “Ergen’in ki gibi bir düğün istiyorum” sloganına dönüşecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR