Aşk sürprizleri sever

Bir zamanlar önemli magazin dergilerinde, hatta bazı gazetelerin magazin sayfalarında, isim vermeden bazı benzetmelerle haberler yayınlanırdı. Biz de gençler oturup, okuduğumuz bu dedikoduda adı geçen isimlerin kim olduğunu kendi aramızda tartışırdık.

Yanılmıyorsam “Gölge Adam” bu konuda en popüler olanlardan biriydi. Hatta daha sonra üstünde konuşur, “Doğru tahminde bulunduk mu?” diye sohbetler ederdik. İlginçtir, yazılan bu hikâyelerin çoğu daha sonra manşetlere pek taşınmazdı. Dedikodu olarak kalırdı. Haberi verenlerin gerçekleri biraz abarttığı da böylece su yüzüne çıkardı. Belki isimlerin gücünden, belki de bazı dengeleri bozmamak için, gerçek olan kişilerin isimleri açık açık telaffuz edilmez, sır olarak kalırdı.

Artık söylentilerin temelindeki kanıtlar ortaya çıkıyor. “İki kişinin bildiği sır olmaktan çıkar” diye de bir laf vardır. Şu günlerde sosyal medya yüzünden, artık iki değil yüzlerce hatta binlerce insan yazılan, yayınlanan fotoğraflar sayesinde, biraz mantık yürüterek medyatik isimler hakkında fikir sahibi olabiliyor.

Haberin Devamı

Bunları neden böyle uzun uzun anlattım? Gölge Adam örneği, isim vermeden size bir haberim var. Neden isim vermediğim konusunda da şunu söyleyebilirim: Arkadaşıma söz verdim. Henüz daha yeni başlamış bir ilişkiyi duyurmaya hazır değil. Mutluluk sarhoşu ve huzurunun kaçmasını şu günlerde hiç istemiyor. Yoksa ne yasak, ne de yanlış bir ilişki içinde. Sadece çok yeni bir aşk. Şu günlerde yazılıp çizilmesini istemiyor.

Türk medyası her an onun peşinde. Giydikleri, saçına kadar her şeyi sıkı takip ediliyor. Her adımı manşetlerde. Sosyetenin en güzel bayanlarından biri. Son ilişkisinin bitişini sosyal medya üzerinden yaptı. Yeni ilişkisinin sinyallerini gene sosyal medya üzerinden anladık. Bakalım siz onun verdiği mutluluk sinyallerini, sosyal medyadan yakalayabilecek misiniz?

Güzeller güzeli bayanımız bir sahil kasabasında tatilini yeni sevgilisi ile teknede geçirir. Sabah uyandığında denize sarkıtılmış oltalar görür. Erkek arkadaşının üstelemesi ile oltalar bir bir çekilir. Bir boş, iki boş, üçünsün deyse, güzel bol taşlı, tarzına uygun büyük bir yüzük çıkar. Sevgilisi, oltanın ucunda denize sarkıttığı yüzüğü, diz çökerek alır, onun parmağına takar. Yanlış anlaşılmasın nişan yüzüğü değil bu aşk yüzüğü...

Haberin Devamı

Ne romantik, değil mi? Ben bayıldım. Her şeye sahip bir bayana bir kutuda kuru kuru yüzük vereceğine, işte genç beyefendinin hedefi tam 12’den vuruşu...

Unutmayın, aşk sürprizleri sever.

Siz de böyle sürprizlerle, hedefi 12’den vurabilirsiniz.

Haberin ayrıntıları, zamanı geldiğinde... Mutlaka.

DİĞER YENİ YAZILAR