Naomi ve Kate’in bitmeyen Bodrum tatilleri

Naomi ve Kate’in bitmeyen Bodrum tatilleri

Dünyaca ünlü modeller, Naomi Campbell ve Kate Moss’un Bodrum tatilleri sizce de pek bir uzun sürmedi mi? Detoksları bitti. Peki, şimdi hangi bahane işlerine gelecek bakalım? Ziyaretleri sırasında yakın takipte bulunan paparazzilerimiz en vurucu başlığı, “Kat Kat Moss”du. Bir de Campbell’in asistanının aldığı çakma çantaları Campbell zannedilip, o karelerin gazetelerde sayfa sayfa yer alması, çok bomba haberdi. Belkide Campbell belki kendi için aldırmıştır ama, alışveriş eden kendisi değildi.

Şimdi paparazzilerin detoks kampı diye verdiği habere takılmamak imkânsız. Bildiğiniz bu detoks kampı, böyle aylar aylar boyunca sürmez. Sürse bile, ‘para basan’ bu iki modelin dünyada gidebileceği o kadar çok yer var ki. Durum böyle olunca, ister istemez insanın aklına bazı sorular geliyor. “Acaba kimle beraberler? Kimin için geliyorlar?” diye düşünmek kaçınılmaz oluyor. Hem de ardı ardına, yıllardır. Yoksa ben mi fesadım, benim mi aklım karışmış. Tamam, Bodrum harika da... İbiza, Maldivler ve daha nerelere gitmeleri gerekmez mi? Paparazziler bu sefer, ünlü Türk simaları yakalayacağız diye, acaba haber mi atladılar?

Haberin Devamı

Naomi ve Kate’in bitmeyen Bodrum tatilleri

Madonna’ya özel “Turkish delight”

Naomi Campbell, Halikarnas Disko’dan Bodrum kalesinin üstüne lazer ile kocaman “Happy birthday Madonna” yazıp, jest yapmış. Şimdi Madonna diyordur ki, “Neresi orası Naomi? Ben de gizli gizli gelsem. İstanbul’a geldiğimde, Ortaköy’de nargile içmiştim. Hem de korumasız.” Merak içindeyim. Bir de, en yakın arkadaşları Bodrum aşığı olarak yazlarının büyük bölümünü bu kadar uzun burada geçiriyorsa, herhalde aklına takılmıştır. Esas Mert Alaş’ın Madonna için hazırladığı sürpriz doğum gününe ne demeli. Bir de o partiye Ceyda Balaban’ın katılması? Duyduğum dedikodulara göre Alaş, yakın arkadaşı Balaban’ı arayarak, bu gece için organizasyona Türkiye’den yardım etmesini istemiş. Balaban’da Türkiye’nin en başarılı organizatörlerinden Haluk Şentürk’ü aramış. Oryantel Didem için 10 bin dolara yakın para alınmış. Orkestrayı Balaban ayarlamış. Belli ki Madonna’nın belindeki Shakira kemeri de Tahtakale’den oralara taşınmış. İstanbul dönüşlerinde tüm kadronun fiyatları üçe, beşe katlanır hem de fena zirve yaparlar.

Haberin Devamı

Tarkan’a hazırladığı kostümlerden bildiğimiz Balaban’ı, dönüşte yakalamak lazım. Bize uzun uzun anlatsın, o gece neler yaşadılar? O kareler nasıl çekildi? Madonna’ya can dostu Tarkan’ın “Şıkıdım”ını dinletti mi? Yine uçacağım ama, Madonna her yıl konserlerine dünyanın bir ucundan gruplar, sanatçılar çıkarıp, şarkılar söyler. Önümüzdeki turnesinde Tarkan’la “Oynama şıkıdım şıkıdım”ı söyleyip, göbekler atarlar mı? Bellerine oryantal kemerler bağlarlar mı? Peki Ceyda Balaban, kankasının kolundan tutup neden Madonna’nın doğum gününe götürmedi? Yoksa götürdü de, biz mi fotoğraflarda göremedik?

DİĞER YENİ YAZILAR