Kıvanç’ın mavi minübüs şifresi

Son günlerin en çok konuşulan çifti Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ile ilgili kulağıma yeni Amerika seyahati dedikodular geldi. Geçtiğimiz günlerde zaten bu yolculuk ile ilgili yazılmayan kalmadı. Uçakta içtiği şaraptan, selam vermek için ayağına çağırttığı ünlü basketbol oyuncusundan, çakır keyif olunca sesini yükselttiğinden, hostesi azarladığına kadar...

İnandırıcı gelmediği gibi, pek de ilgimi çekmedi. Tatlıtuğ o şımarık jönlerden değil kanımca. Hiçbir vakası ile karşılaşmadık ki. Esas hoşuma giden, hatta imrendiğin o sosyal medyada paylaştıkları... 60’ların hippilerinin kullandığı eski tip bir mavi Volkswagen minibüsle yaptıkları yolculuk karesine bayıldım. Hatta arabayla, kafa dengi bir arkadaş grubuyla, ABD’yi baştan sona gezmek hayalimi gerçekleştiren çifte imrendim. California’da başladıkları tatillerinde farklı şehirlere uğramayı planlayan Tatlıtuğ, toplam 3 hafta arabalarının üstlerine bağladıkları bavullarla seyahat etmiş. Amerika’yı keşfetmenin bir yöntemi var: “Road trip”

Haberin Devamı

Özellikle de 1926 ile 1985 arasında ABD’nin otoyolları ağının bir parçası olan, ülke tarihinde önemli bir yer tutan, birçok filme, şarkıya da konu olan efsane U.S. Route 66 yolu seyahati. Bu yolun uzunluğu tam 4000 km... Anlaşılan o ki çift seyahatlerini bu yol üstün geçekleştirmiş. Tatlıtuğ bir kafede arkadaşları ile bu seyahati konuşurken, yan masada oturan bizimkiler kulak kesilmiş. Tatlıtuğ “Meksika’da yediğim fajita ve takolardan kilo aldım” diye dert yanmış. Seyahat sonrası Başak Dizer ise fena soğuk algınlığı kapmış. Halsiz evde dinlenen kız arkadaşına kendi elleriyle de şifalı otlar ile bitki çayları, hazırlıyormuş. Biz yan masada oturan, koyu hayranları olan kızların yalancısıyız. Unutmadan size o meşhur yol için yapılan birkaç şarkı önereyim: Nat King Cole-Get your Kicks on Route 66, RHCP-Road Tripping ve The Rolling Stones-Route 66...

Tom Ford’un yeni yüzü Schwarzenegger

Şaşırdınız değil mi? Durun düşündüğünüz gibi değil? 1980’li ve 1990’lı yıllarda, Cindy, Naomi, Linda, Christy ve Kate, sadece ilk isimlerini kullanıyorlardı. Hatta böyle ünlü olmuşlardı.

Haberin Devamı

Ama bugün, ünlü soyadları modeller için bir gereklilik. Şimdi bu ünlü soyadı furyasına bir isim daha katıldı. Arnold Schwarzenegger ve Maria Shriver’dan doğan oğlu Patrick Schwarzenegger.

Genç Schwarzenegger, Alzheimer hastalığı, kanser ve muhtaç çocuklar gibi önemli küresel konularda toplumsal bilinç oluşturmak için “Project 360“ moda hattında çalıştı. Halen University of Southern California öğrencisi olan Patrick modelliğe soyundu. Tom Ford’un sonbahar reklam kampanyasında fotoğraflandı ve turnayı gözünden vurdu. 20 yaşındaki Patrick, gözlük koleksiyonu için kameranın karşısına geçti. Şu günlerde dev bilboardlar ve magazin dergilerinde boy boy fotoğrafları ile, kalıcı bir isim olma yolunda ilerliyor. Diğer yandan Tom Ford, son günlerde moda dünyasında sürekli güncel kalan “sneaker” modasına ayak uyarak, kendi yorumuyla, vintage görünümlü havuzlu tabanlı, nefis bir sneaker koleksiyonu da hazırladı.

DİĞER YENİ YAZILAR