Süreyya Yalçın’nın özel koleksiyonu

Bodrum ve Çeşme sahillerinde ünlülerin fotoğrafı bol bol yayınlanırken, hatta uzun zaman sonra Eda Taşpınar aynı şezlongda yer alırken, aklıma Süreyya Yalçın düştü. Bodrum sahillerinde, bayıldığım tarzı ile hâlâ magazincilere yakalanmamıştı. Yalçın kendi tarzını yaratıp, birçok insandan farklı olmayı başarmış biri. Geçtiğimiz yaz sadece taşlı tırnaklarını yaptırmak için Kıbrıs’a giden, kendine bu kadar özen gösteren birinden bahsediyoruz.

Herkes keşke onun gibi kendiyle ilgilense, kendiyle böyle barışık olabilse... Son günlerde tatil için yurt dışında olduğunu biliyordum. Instagram’daki fotoğraflarda dikkatimi çeken mayosu ve botları oldu. Şansımı deneyip telefona sarıldım.

Dubai’de tatilde olduğunu öğrendim. Keyfi yerindeydi. Şu sıralarda Bodrum’a gelmeye niyeti yoktu. Magazinciler onu bu yaz zor yakalayacaktı. Instagram’daki fotoğraflarından sohbete başladık.

Süreyya Yalçın’nın özel koleksiyonu

Mayoları kendi için tasarlıyor

Mayosunu çok beğendiğimi söyledim. Batman logolu mayonun kendi tasarımı olduğunu söyledi. Amerika’da bir firma ile anlaşmış. İstediği tasarımı çiziyor, anlatıyor ve ürettiriyormuş. Sadece kendine özel. ”Birkaç tane daha yaptırdım. Yakında onları da görürsün” dedi. Koleksiyonu sadece kendisi için ürettirdiği konusunun altını çizdi. Herhangi bir yerde satışa çıkmayacakmış. Aman heveslenmeyin...

Ayaklarındaki botları da sordum. Batman mayosuna uygun, plastik botlar giymişti. Sarı ve mavi yarım botlara doğrusu bayıldım. Mayo altında bir başka duruyor. Onların da Hunter marka olduğunu söyledi...

Hunter botların serüveni şöyle başlıyor: Lastik bot ve çizmelerin kökeni İngiliz Wellington Düküne uzanıyor. Dük ayakkabıcısına, savaşta giyebileceği, ama akşamları da şık duracak bir çizme yapmasını söyler. Kenarları düz, zamanının modasına göre alçak ve kısa olan deri bir çizme yapılır. Bu çizme stili öyle tutulur ki, günümüzde değişmez biçimde bu tarzı izleyen lastik yağmur çizmelerine İngilizce’de hâlâ Wellington çizmesi deniyor. Çizmeler sentetik malzemeden yapılıyor. Kate Moss’un dünyada öncülüğünü yaptığı ve moda dünyasında patlamasını sağladığı bu botlar her daim dünya trendi.

Süreyya Yalçın’nın özel koleksiyonu

Modada bu yaz dikkat çekenler

- Erkeklerin Adidas terlikleri şık kıyafetlerin altına giyip, sokaklarda dolaşması. Çorap ile giyilen sandaletler...

- Mont Blanc’ın Amblem isimli parfümü. Duvara yapıştırır, hatta peşinden

koşturur cinsten.

- Dries Van Noten’nin erkekler için tasarladığı robdöşambr gibi görünen ipek gömlekleri.

- Saint Laurent erkek ayakkabıları ve sırt çantaları.

- Acne gözlükler.

- Dior böcek logolu tişörtler.

- Nike Air patlaması. Ciddi ciddi kapışılıyor. Ben bile bu yaz için iki tane aldım.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR