Güney’den bildiriyorlar

Yaz sezonunun açılmasıyla, Ege ve Akdeniz sularında endam eden ünlülerimizin mayolu fotoğrafları magazin basınımızda yer almaya başladı. O tür fotoğrafların olmadığı birgün tabii geçmiyor. O bunaltıcı sıcaklarda, ellerinde makine, sırtlarında çanta ile çalışan magazinci arkadaşlarımı gönülden alkışlıyorum. Ama “hesapta” yakalanmak istemeyen, yakalanınca da sosyal medyada, “Özel hayatıma müdahale ediyorlar” kıvamında kıyametler koparan şöhretleri de gönülden ayrıca alkışlıyorum.Sanırım bu konuda dürüst ve pek ısrarcı davranan da Sezen Aksu... Onun dışında davasında sonuna kadar üsteleyen, mahkemelerde sürdüren başka bir kişi galiba pek yok gibi. Gerçi, hiçbir gizliden saklıdan hoşlanmadığına inandığım Aksu, bu konuda neden bu kadar ısrarcı? Ona da biraz hayret ediyorum doğrusu

Güney’den bildiriyorlar

İŞTE SEZON KRİTİĞİ

Hümeyra: Denizden çıktıktan sonra, duş alırken yakalanmış. Fiziği ile yarı yaşındaki bayanlara taş çıkartır. Alkış!

Ivana Sert: Moda ikonu, yeni sevgilisi ile Ege sularına yakışmış. Başka bir çekici yanı var gibi. Yunan Tanrıçalarını andırıyor sanki.

Haberin Devamı

Ece Erken: Her yaz yeni bir sevgili ile sıcak günlerin vazgeçilmez figürü olan Erken’in, son birkaç yıldır moda olan, “ayak öpme” karesi... Yeni sevgilisinin öptüğü ayakları ile, yazın sonuna kadar açık ara birinciliği ayağından kaptırmaz.

Tuğba Özerk: Geçen günlerde bir ödül töreninde basın mensuplarına, “Sezonu Çeşme’de açtım. Yakalayamadınız” diye sitem mi ediyordu? Yoksa instagram’da koyduğu boy boy kareleri magazinciler görmek mi istemedi? Sitemi ondan mıydı? O kadar zayıfladıktan sonra.

Tolgahan Sayışman- Selen Soydar: Aşk kuşları harika pozlar vermişler. Bakalım yerlerini almak için diğer çiftler nasıl çalışma yapacak?

Kıvanç Talıtuğ ve Başak Dizer: Hadi bakalım, magazinci arkadaşlar, işbaşına. Bodrum’da evlerine tatil için girerken yakalanan çifti, el ele denizde güneşlenirken yakalarsanız, o iş işte tam 10 numara iş olur. Malum: Tatlıtuğ’un epeydir çıplak görmemiştik. O kasların son durumu ne?

Naomi Cample: Bir mağazada taklit çanta aldığı iddia edilen dünya starı ünlü modelin iki parmağımla fotoğrafını iPad’imde yakınlaştırıyorum. Bakıyorum o değil. Sonra açıklama geliyor “asistanım”: Tabii asistanın Cample için almadığı ne malum?

Haberin Devamı

Taylan Kümeli: Bir diyetisyen eğer bikini ile fazla kilolarıyla yakalanırsa! Aaa....

Nurgül Yeşilçay: Yaz sezonunun ilk kazazedesi oldu. Hiç bu kadar erotik pozları da olmayan sanatçı, özel bir çalışma yapsa belki bu kadar da cesur pozlar veremeyecekti. Faturayı işletmeciye kesip, “Tatilimi zehir etti” diyerek, İstanbul’a döndü. Çok güzelsin Yeşilçay.

Paparazzilerin eline ne kadar düşmek istemezsen, o kadar ilgi odağısın. Yakalanmak istemiyorsan, elbette çözümleri de var. Yakınmanın bir âlemi yok. Atlayın tekneye, yakınlardaki Yunan adalarına kaçın. Ama unutmayın: Elinde her akıllı telefonu olan tatilci, sizi her an sobeleyebilir. Nerede olursanız olun. İyi tatiller.

DİĞER YENİ YAZILAR