Gazete Vatan Logo

Bunu yapan insan olamaz

Üvey dayı 5 yaşındaki yeğenine tecavüz etti, cinsel organını kızgın maşa ile dağladı

NEVŞEHİR’in Ürgüp Boyalı Köyü’nde 5 yaşındaki E.K. adlı kıza üvey dayısı 25 yaşındaki A.Ü.’nün tecavüz etti. A.Ü. ile tecavüzü öğrenen annesi 55 yaşındaki H.K.’nın minik kızın cinsel organını maşa ile dağladıktan sonra küçük kızı merdivenden attıkları iddia edildi. Ağır yaralanan, Ürgüp Devlet, daha sonra da Nevşehir ve Niğde Devlet Hastanesi’ne gönderilen E.K., son olarak Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kızın üvey dayısı ile anneannesi tutuklandı.

Ürgüp İlçesi’ne bağlı Boyalı Köyü’nde oturan 70 yaşındaki E.K., geçen yıl eşi ölünce Nigde’de H.K. ile evlendi. H.K.’nin çevine gelen oğlu A.Ü., annesi intihar eden, babası da cezaevinde tutuklu olduğu için yanlarında kalan üvey yeğeni E.K.’ye tecavüz etti. A.Ü.’nün bunu öğrenen annesi ile birlikte olayın anlaşılmaması için minik kıza günlerce işkence yaptığı, kızgın maşa ile cinsel bölgesini kızgın maşa ile dağladıktan sonra 4 gün önce merdiveninden atarak, olaya kaza görüntüsü vermeye çalıştığı iddia edildi.
Ürgüp Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.Ü.’nün vücudunda diş izleri ve sigara yanıkları olduğu görülünce jandarmaya bilgi verildi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, kızın üvey dayısı A.Ü. ile üvey anneannesi H.K., gözaltına alındı. A.Ü., suçlamaları kabul etmedi.

Ürgüp Devlet Hastanesi’nden Niğde Çocuk Hastanesi’ne oradan da Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen E.K.’nin iç organlarının da zarar gördüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirlendi. Bu arada A.Ü.’nün daha öncede köyde hayvanlarla ilişkiye girdiği, hırsızlık ve gasp suçlarından da sabıkalı olduğu bildirildi. Mahkemeye sevk edilen A.Ü. ve anneanne H.K., tutuklanarak, Nevşehir Cezaevi’ne konuldu.

Haberin Devamı