Gazete Vatan Logo

Bunu da gördük!

MALATYA’da 112 Sağlık İstasyonu’nda bekleyen ambulansa giren hırsız buradaki navigasyon cihazını çaldıktan sonra şoförün de özel otomobilini alarak kaçtı. Hırsız kaza yapınca aracı bırakarak kaçtı.

Hastane Caddesi'ndeki 112 Sağlık İstasyonu'nda sabah karşı yaşanan hırsızlık olayında, bahçede bulunan 112 Ambulansına giren hırsız burada bulunan navigasyon cihazı ile bazı telsiz cihazlarını çaldı. Daha sonra istasyo bahçesinde bulunan sağlık personelinin özel aracını çalan hırsız kaçtı.

Kısa bir süre sonra Çöşnük Kavşağı'nda kaza yapan hırsız, aracı bırakarak kaçtı. 112 personelinin durumu polise bildirmesi üzerine soruşturma başlatan ekipler, hırsızın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatırken, çalınan araç ve ambulans üzerinde parmak izi aradı.

Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay, hırsızlık olayı ile ilgili, polisin çalışmasının halen sürdüğünü ve çalışan aracın da halen poliste olduğunu belirterek, şu an nelerin çalındığının halen tam olarak tespit edilmediğini söyledi. Polis hırsızlık olayı ile ilgili başlattığı soruşturmasını sürdürüyor.

Haberin Devamı