Gazete Vatan Logo
Magazin Bülent Ersoy kesenin ağzını açtı! Türkiye'de yok ama...

Bülent Ersoy kesenin ağzını açtı! Türkiye'de yok ama...

Kürk sevdası ve lüks harcamalarıyla sık sık gündem olan Bülent Ersoy, yaz öncesi gardrobunu binlerce liraya yeniledi. Diva, Türkiye'de olmayan iki çanta için yaklaşık 250 bin TL'yi gözden çıkardı. Ersoy'un arkadaşı, Nice ve Dubai’ye giderek çantaları alıp Türkiye’ye getirdi.

Bülent Ersoy kesenin ağzını açtı! Türkiye'de yok ama...

Giyimi için yaptığı lüks harcamalarla sık sık gündem olan Bülent Ersoy ,iki çanta için kesenin ağzını açtı. Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, iki çanta için adeta sınır ötesi operasyon düzenledi. Ersoy, ünlü bir markaya ait bir çanta modeli beğendi. Ancak çantalar Türkiye'de yoktu.

YAKIN DOSTU HAREKETE GEÇTİ

Takvim'de yer alan habere göre; Diva'nın çok istediği iki çanta Nice ve Katar'da bulununca Bülent Ersoy'un yakın dostu Ebru Erten, harekete geçti. Ebru Hanım, çantalar için önce Fransa'ya ardından Dubai'ye uçtu.

Biri 7 bin 800; diğeri ise 15 bin 600 dolar olan iki çantaya toplamda 23 bin 400 dolar yani yaklaşık 200 bin TL ödendi. İşin içine yol ve konaklama girince de Diva'ya çantaların maliyeti neredeyse 250 bin TL'ye mal oldu. Bu arada büyük emeklerle satın alanan çantalar, yarın yani Diva'nın yaş gününde Türkiye'de olacak.