Gazete Vatan Logo
Magazin Bülent Ersoy'dan olayla ilgili açıklama geldi

Bülent Ersoy'dan olayla ilgili açıklama geldi

Bülent Ersoy'un dün Antalya uçağını kaçırmasıyla, İstanbul Havalimanı'nda olay çıkarttığı iddia edildi. Ersoy, uçağa gitmek için hizmet aldığı tekerlekli sandalye şirketini suçladı. Çalışanlara hakaret ettiği de iddialar arasında olan sanatçı, olayla ilgili açıklama yaptı.

Bülent Ersoy'dan olayla ilgili açıklama geldi

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, 12 Ocak'taki konser programı için Türk Hava Yolları'na ait uçakla, İstanbul'dan Antalya'ya uçacaktı. Uçağı kaçıran Diva, tekerlekli sandalye aldığı şirketi suçladı.

Öte yandan Ersoy'un uçağı kaçırmasından sorumlu tuttuğu şirketin çalışanlarına hakaret ettiği de iddia edildi. Firmanın o günkü çalışanlarından şikayetçi olan Ersoy, konuyla ilgili şöyle dedi:

“Havalimanı çok büyük bir yer. Bir saatte gidebiliyorsun. Sandalye istedim. 45 dakika bekledim. ‘Hakaret etti’ diyorlar, ispat edecekler. Hakaret etmedim. Neyin ne olduğunu bilen biriyim. Yoksa neden zabıt tutturayım, işi bu noktaya götüreyim?”

ZARARININ KARŞILANMASI TALEBİYLE DAVACI OLDU

Uçağı kaçırmasına yol açan çalışanlara dava açan Bülent Ersoy, konsere yetişemediği için zararının karşılanmasını talep etti.