Gazete Vatan Logo
Magazin Bülent Ersoy'dan Emel Sayın'a: Önemsemedim

Bülent Ersoy'dan Emel Sayın'a: Önemsemedim

Nişantaşı’nda alışverişe çıkan Bülent Ersoy, gazetecileri görünce "Bana hediye alan yok, ben de kendime alıyorum" diyerek espri yaparken, yeni albüm çalışmasından söz etti.

Bülent Ersoy'dan Emel Sayın'a: Önemsemedim

Tarkan ve Sezen Aksu’dan şarkı aldığını belirten Bülent Ersoy, “Tarkan Bey sağolsun yeni bir eser vücuda getirdi. Ben hakikaten sevdim. Titizlikle yapılmış çok özel bir eser. Ellerine sağlık. Sezen de bir eser göndermiş. O da harika. Sağolsunlar” dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre; yılbaşında nerede sahne alacağı sorulan ünlü sanatçı, "Yılbaşında Afyon'da sahne alacağım. Helikopterle gideceğim. 2017’den beklentilerim büyük. Ben aşk kadınıyım. Sevmeyi sevilmeyi seven birisiyim" yanıtını verdi.

"DUYDUM AMA PEK ÖNEMSEMEDİM"

Lafını esirgememesi ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle girdiği sert polemiklerle bilinen Bülent Ersoy, konserinde “Gerçek diva sizsiniz” diyen bir hayranına "Emel Sayın’ın sahtesi de mi vardı?" diye karşılık veren Sayın için "Sözlerini duydum ama pek önemsemedim. Bir insanın eğer konuşulacak bir şeyi yoksa birilerinin sırtına basar, omuzuna basar" ifadelerini kullandı.