Gazete Vatan Logo

Bülent Ersoy'a özel taht!

Acun Ilıcalı'nın TV 8'indeki Bu Tarz Benim'in rakibi Show TV'nin Bu Tarz Benim'i 19 Ocak'ta başlayacak. İlk haftanın final çekimleri tamamlandı. Bülent Ersoy, jüri koltuğu yerine stüdyoya getirttiği özel yapım bir tahta oturdu. Masasını da kristaller ve şamdanlarla süsletti.

Acun Ilıcalı'nın Bu Tarz Benim'inin, aynı ad ve formatı taşıyan Show TV'nin 19 Ocak'ta başlayacak olan yarışmasında ilk eleme gecesinin jürisinde Bülent Ersoy bulunuyor. Bülent Ersoy, jüri koltuğu yerine özel getirttiği tahtta oturdu.

Öteki Bu Tarz Benim'in ilk hafta çekimleri önceki akşam tamamlandı. Çekimlerde dikkat çeken şey, Bülent Ersoy'un özel tahtı oldu.



Ersoy stüdyoda özel yapım tahtına oturdu, masasını ise kristaller ve şamdanlarla süsletti.

Sunuculuğunu Ebru Akel’in üstlendiği, jürisinde Umut Eker, Chloe Loughnan, Cemil İpekçi ve Sibel Arna’nın yer aldığı yarışmanın bu bölümünde, haftanın finallerinde jüri koltuğuna oturacak Bülent Ersoy ile konuk jüri üyesi Serdar Ortaç da kamera karşısına geçti.

Bülent Ersoy, moda hakkında yorumlar yaparken “Her alanda olduğu gibi modada da mektepliler, alaylılardan daha başarılı” dedi.