Gazete Vatan Logo
Magazin Bülent Ersoy 40 bavulla gitti!

Bülent Ersoy 40 bavulla gitti!

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy gezi programıyla ekrana gelecek. Ekip dün Hindistan'a gitmek üzere yola çıktı.

Bülent Ersoy 40 bavulla gitti!

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, banu alkan ve Burcu Esmersoy gezi programıyla ekrana gelecek. Ekip dün Hindistan'a gitmek üzere yola çıktı. 65 bavulla yola koyulan ekibin uçağın rötarına neden olduğu ileri sürüldü. Bülent Ersoy uçağa binerken her zaman olduğu gibi abartılı makyajı ve tırnaklarıyla görenleri hayretler içinde bıraktı.

Özel bir TV kanalında yayınlanacak gezi şov programı için bir araya gelen Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy dün yola çıktı. Yapımcılığını Bloom Medya'nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan'ın üstlendiği programın çekimleri; Hindistan, Nepal ve Vietnam’da gerçekleşecek. Uçağın kalkmasına 1 saat kala havalimanına giriş yapan Diva Bülent Ersoy, yerlere kadar uzanan siyah kıyafetiyle dikkat çekti. 40 adet bavulla yola çıkan Ersoy'un, bavulları saatler öncesinden havalimanına getirildi.

SOYMAN MORLARA BÜRÜNDÜ

Mor renkli elbisesi ve takılarıyla dikkat çeken Safiye Soyman da 15 bavulla yola çıktı. Soyman'ın, bavullarına da mor renkli kurdeleler taktığı gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

DİVA YİNE ŞOV YAPTI

Burcu Esmersoy ve Banu Alkan ise 5’er bavulla grubun mütevazı isimleriydi. Bülent Ersoy’un bavulları uzun bir sıra oluştururken görenler “Diva yine abartmış” demekten kendilerini alamadı.