Gazete Vatan Logo

Bugün satın al 1 sene sonra ödemeye başla

Şirketler müşterilerin hayalindeki otomobile daha rahat ulaşması için vadeleri uzatıyor. Otomotiv markaları ayrıca ‘Şimdi satın al 1 yıl sonra öde’ gibi kolaylıklar sunuyor

Bugün satın al 1 sene sonra ödemeye başla

Toyota Çocuk Şenliği

Toyota, gelenekselleşen ‘23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri’ ile tüm çocukları ve ailelerini 23-24 Nisan tarihlerinde Toyota plazalara davet ediyor. Toyota, çocuklar için eğlence dolu etkinlikler ve ikramlar sunarken, ebeveynleri son model Toyota’ları test etme imkanı bulacak.

Test sürüşüne katılanlar arasından da noter huzurunda yapılacak çekiliş ile 4 kişilik bir aile Paris Disneyland seyahati, 2 kişi de iPhone 6 kazanma şansını elde edecek.

Toyota plazalara gelen çocuklar yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirecekler. Çocuklara bu anlamlı günde ayrıca çeşitli hediyeler de verilecek.

Toyota’lar ile test sürüşünü gerçekleştiren ve Toyota CRM sistemine kaydı yapılıp, cep telefonu bilgileri alınan 18 yaşından büyük müşterilerin sadece bir kez çekilişe katılma hakkı bulunuyor.

50 bin liraya 24 ay taksit

SUV araçların ikonik markası Jeep, nisan satış kampanyasıyla müşterilerine en avantajlı koşullarla Jeep sahibi olma fırsatı sunuyor. Jeep Renegade modeli için sağlanan 50 bin TL’ye 24 ay vadeli ve yüzde 0.99 faizli kredi avantajına ek olarak 1.6 dizel Limited ve 1.4 benzinli Limited DDCT araçların sunroof’lu versiyonlarında cam tavanı hediye ediyor. Sunroof’suz araçlarda da 5 bin 400 TL’yi aşan indirimler sunuluyor.

Haberin Devamı

Jaguar takas desteği veriyor

Yeni Jaguar XE ve Jaguar XF modellerinde 24 ay vadeye kadar yüzde 0.99 faiz oranı ve takas desteği kampanyası var. Jaguar’ın SUV segmentine ilk kez giriş yaptığı modeli Jaguar F-Pace 82 bin 500 eurodan başlayan fiyatıyla satışa sunuldu. Jaguar’ın spor aracı F-Type’tan ilham alınarak tasarlanan ve spor otomobil genlerini yerden yüksek bir SUV gövdesinde birleştiren Jaguar F-Pace, 180 beygir güç üreten 2.0 litre dizel motor yer alıyor.

Ibiza’nın fiyatı 39 bin 900 TL

SEAT Ibiza ve Leon modelleri Nisan ayına özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Ibiza’nın yeni geliştirilen 1.0 litre hacme sahip üç silindirli motoruyla 39 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Leon’un Style donanıma sahip 110 beygirlik 1.2 TSI versiyonunun fiyatı 58 bin 700 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

Fiat’ta vade sayısı artıyor

FIat, cazip ödeme ve satın alma koşullarıyla ön plana çıkıyor. Yeni bir otomobile sahip olmak isteyenlere 30 bin TL’ye varan 0 faizli kredi imkanı sunulurken; kampanyada ayrıca 5 bin TL’ye varan indirim ayrıcalıkları sağlanıyor.

Fiat Egea, Linea, tüm 500 Ailesi, Doblo ve Fiorino Panorama modelleri için 15 bin TL’ye 15 ay vadeli ve 0 faizli kredi imkanı sunan Fiat, daha uzun vade ve daha az peşinat ödemek isteyen müşteriler için yüzde 1.09 sabit faizli kredi fırsatı sağlıyor.

Egea Sedan, 50 bin 900 TL’lik başlangıç fiyatıyla dikat çekerken, tam otomatik vitesli 1.6 E-Torq benzinli versiyonu 60 bin 900 TL’ye satılıyor. Panda modeli 41 bin 900 TL’lik anahtar teslim başlangıç fiyatlarıyla ön plana çıkıyor. Linea 45 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla otomobilseverleri bekliyor.

Ödüllü Opel Astra’da 0 faiz

Avrupa’da ‘Yılın Otomobili’ seçilerek dikkat çekmeyi başaran Astra, 0 faiz fırsatıyla Opel müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Yeni Astra ödüllü test sürüşü etkinliği de Opel showroom’larında ay sonuna kadar devam edecek. Opel, yüzde 1.32 kredi oranlarının yanı sıra Insignia için 30 bin TL, 20 ay ve sıfır faiz kampanyasını da sürdürüyor.

Haberin Devamı

1.6 dizel otomatik motor seçeneğinin ürün yelpazesine katılması ile birlikte geçtiğimiz yıla oranla satışlarını 4.5 kat artıran Insignia, 100 bin 150 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni Astra 86 bin 500 TL’den başlayan dizel otomatik motor ve 66 bin 500 TL’den başlayan benzinli motor seçeneği ile satılıyor.

Yeni Astra’nın Nisan’da satışa sunduğu Sports Tourer modelinin baz fiyatı 80 bin 200 TL. Tasarımı ve ekonomik motorları ile dikkat çeken Astra Sedan’ın benzinli motor seçenekleri 56 bin 400 TL, dizel otomatik motor seçenekleri 82 bin 900 TL’den başlıyor. Corsa 45 bin 300 TL, Mokka 70 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile Opel müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Ford 40 bin TL kredi sunuyor

Ford, Nisan ayında hem binek hem de ticari araçlarına özel kampanya hazırladı. 2016 model yılı tüm binek araçlarda 20 bin TL’lik kredi, yüzde 1.09 faiz oranı ve 20 ay taksit imkanı bulunuyor. Titanium donanımlı Mondeo 40 bin TL kredi, yüzde 0.66 faiz ve 20 ay taksitle tüketicilere sunuluyor. Ticari araçlarda 24 bin TL’lik kredi, 20 ay yüzde 0 faiz oranı sunuluyor. Ford ticari araç ailesi, Courier, Connect ve Custom modellerini kapsayan kampanyada Courier’ye özel ücretsiz Ford Güvence Paketi kampanyası bu ay devam ediyor. 8-30 Nisan tarihleri arasında emniyet ve hukuk sektörü çalışanlarına özel fırsatlar var.

Haberin Devamı