Gazete Vatan Logo

5 Ocak Güvercin dizisi var mı? | 12 Ocak Yeni Bölüm Yayınlanacak mı?

5 Ocak Güvercin dizisi olacak mı? Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Güvercin dizisinin 7. Bölümü 5 Ocak 2020 Pazar günü ekrana gelmeyince Güvercin dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? diye merak edildi. Güvercin dizisi 5 Ocak Pazar günü neden yayınlanmayacak? Güvercin dizisinin yeni bölümü 12 Ocak Pazar günü yayınlanacak mı? şeklindeki sorular izleyiciler tarafından merak ediliyor.

5 Ocak Güvercin dizisi var mı? | 12 Ocak Yeni Bölüm Yayınlanacak mı?

Güvercin dizisinin 5 Ocak Pazar günü neden yayınlanmayacak? Star TV ekranlarında 7. bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Güvercin dizisinin 7. Bölümü ne zaman yayınlanacak? 12 Ocak Pazar günü Güvercin dizisinin yeni bölümü olacak mı? gibi sorular çok sık araştırılıyor.

5 OCAK GÜVERCİN DİZİSİ YAYINLANACAK MI?

Güvercin dizisinin 5 Ocak 2020 Pazar günü ekrana gelmeyen yeni bölümü bir sonraki hafta 12 Ocak Pazar günü kaldığı yerden devam edecek. Yeni yılda ekrana gelecek olan Güvercin dizisinin 2020 yılında yılbaşı ile birlikte bir haftalık ara verdiğini ve sonraki hafta yani 12 Ocak günü kaldığı yerden yeni bölümü ile devam edeceği kesin olarak öğrenildi.

Bildiğiniz üzere diziler yeni yılla birlikte bir veya iki haftalık ara vermişler ve yeni yılda birçok kanal dizileri ekrana yeni bölümleri ile getirmemişti. Star TV’de pazar akşamları yayınlanan Güvercin dizisinin yeni bölümü 5 Ocak Pazar günü yayınlanmadı ve dizinin yeni bölümü 12 Ocak 2020 Pazar günü kaldığı yerden devam edecek.

PEKİ 12 OCAK GÜVERCİN DİZİSİ YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

Haberin Devamı

Oldukça iyi bir izleyici kitlesine sahip olan Güvercin dizisinin Star TV ekranlarında pazar akşamlarına ciddi bir ivme kazandırdığı ve geçtiğimiz sezon birçok dizisinde hüsran yaşayan Star TV’nin pazar günleri Güvercin dizisi ile pazartesi günleri de Sefirin Kızı dizisi ile kendisine gelmeye başladığını ve 2020 yılına iyi başlangıç yapan diziler arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

Almış olduğu reyting oranları ile oldukça iyi bir çıkış yakalayan Güvercin dizisinin 5 Ocak Pazar günü yayınlanmayacağı ve 12 Ocak Pazar günü kaldığı yerden yeni bölümü ile ekrana geleceğini bir kez daha hatırlatalım. Özellikle izleyiciler 5 Ocak’ta Güvercin dizisi yayınlanmasa bile bir sonraki hafta yani 12 Ocak Pazar günü Güvercin dizisinin olup olmayacağına oldukça sık bir şekilde soruyorlardı. Star TV ekranlarında yayınlanan Güvercin dizisi yeni bölümüyle 12 Ocak Pazar günü 7. Bölüm ile ekrana gelmeye devam edecek.