Gazete Vatan Logo

Bugün gram altının fiyatı ne oldu?

Altın fiyatları sürekli seyrinde kalan bir yapıda değildir. Buna bağlı olarak da gram altın fiyatları değişir. Kişilerin en çok ilgilendikleri gram altın fiyatlarının ne kadar olduğuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bugün gram altının fiyatı ne oldu?

Sizlere bu yazımızda altın fiyatları hakkında bilgi vereceğiz. Serbest piyasada yer alan 24 ayar olan külçe altının Bugünlerde gram satış fiyatı 115 lira olmuştur. Bugün itibariyle ise en güncel bilgileri ve altın hakkındaki anlık değişim hareketleri hakkındaki grafikleri sizler yazımızın devamında ayrıntılı bir şekilde bulabilirsiniz. İstanbul'da altın fiyatlarında Kapalıçarşı'da 24 ayar olan külçe altının gram fiyatı 115 liradan, Cumhuriyet ata lira altının fiyatı ise 743 liradan alıcı bulmaktadır. 22 ayar olan bileziğin gram fiyatı ise 774 lira olan tam ziynet altın ise 750 liradan, en son olarak ise çeyrek ziynet altın 186 liradan satılmaktadır. Bugünlerde doların değer kaybından sonra destek bulmakta olan altının ons fiyatı geçtiğimiz günlerde itibaren en yüksek seviyesini göstermekten ve 1.280 dolar çıkmıştır. 1.280 son günlerde çeyrek altın fiyatları ise 190 lirayı bulmuştur.

? ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.Cumhuriyet altını ise 767 ye kadar yükselmiştir. Bu günlerde altının ons fiyatı ise en son yedi haftanın en yüksek seviyesini görmüştür dünden kalan 115 lira olan gram altının fiyatı bugün ise çıkmıştır. Bu son aydaki en yüksek rakam diyebiliriz, altının gram fiyatı ise bugünlerde önce şekillere göre kapanışına oranla yaklaşık olarak 0,5 artış göstererek 115 liradan alıcı bulmaktadır. Kapalıçarşı'da bugünlerde ise en son olarak çeyrek altının fiyatı 189 liradan, Cumhuriyet altının fiyatı ise 767 liradan satılmaktadır. Geçtiğimiz günlerde ise çeyrek altın gerçekten çok yükselmiş ve 193 kadar rekoru kırmıştır. Geçtiğimiz gün dolar endeksinde ise Amerika Birleşik Devletleri'nin beklentileri doğrultusunda bu doğrultunun altında kalan büyüme rakamları sonrasında ise geri çekilme işlemi devam etmektedir. Bu günlerde altının ons fiyatı ivmenin artması ile beraber geçtiğimiz günü 1,6 yükseliş ile beraber 1.267 dolarda tamamlamıştır.

Haberin Devamı

Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri Merkez bankalarının para politikası ve faizleri oranında ise değişikliğe gitmemesinin sonrasında doların en son bir buçuk ayın neredeyse en düşük seviyesini görmüştür. Buna bağlı olarak dolar endeksinin bugünlerde gerilemeye devam ettiği gözükmektedir. Analistlerin açıklamaları doğrultusunda teknik açıdan 1.283 dolar seviyesinde olan direnç doların ise destek konumuna göre 1.257 seviyesine geleceği ifade edilmektedir.Geçtiğimiz günlerde ki altın fiyatları ile bugünlerdeki altın fiyatları arasındaki farkları merak ediyor musunuz, şimdi yazımızın devamında sizlere bunlardan anlatacağız. İstanbul'da Kapalıçarşı'da yer alan altın fiyatları 24 ayar olan külçe altının gram fiyatı 113 liradan 114 çıkmıştır. Cumhuriyet Ata altının fiyatı ise 750 liradan 760 liraya çıkmıştır. Çeyrek altın fiyatları ise 182 liradan 186 liraya kadar çıkmıştır. Bugünlerde altındaki bu inişli çıkışlı olan grafik nedeni ile altın alıcı ve satıcıları altın alma ya da altın bozdurma konusunda şüphe yaşamaktadır. Sizlerde bu aralar altın alma ya da satma konusunda dikkatli olmanızı rica ederiz.

Haberin Devamı