Gazete Vatan Logo

Bugün benim doğum günüm büyümez ölü çocuklar

Kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel’in ailesi, kızlarının 10’uncu yaş gününü hüzünle karşıladı. Baba Abdullah Güzel: Acının üstünden 10 gün geçti. Katil kimse bulsunlar, bize söylesinler, katili bulmadan duramam.

Bugün benim doğum günüm büyümez ölü çocuklar

Kars’ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra ölü bulunan Sedanur Güzel’in ailesi, kızlarının 10’uncu doğum gününde acı ve hüznü bir arada yaşıyor.

Dünyaya 10 yıl önce bugün gelen kızlarının doğum gününe 4 gün kala ölüm haberini alan Güzel ailesi, küçük kızın katil ya da katillerinin bir an önce bulunmasını istiyor. Geçen yıl haziran ayında Kars-Kağızman Karayolu’nda geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan ve 45 gün hastanede tedavi gören küçük Sedanur’un, bu yıl da doğum gününe sayılı günler kala ölü bulunması ailesini acıya boğdu.

Çok sevdiği kızına 10’uncu yaş gününü kutlayamadan veda eden anne Handan Güzel, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan, milletvekillerimizden kızımın katillerinin bulunmasını istiyorum. Bütün Türkiye’ye sesleniyorum, kızımın katilini bulun” dedi.

Kızının doğum gününü gözyaşları içerisinde karşıladıklarını anlatan Güzel, “Kızımın doğum günü, kızım her şeyi severdi, daha yaraları iyileşmemişti, ayağında halen yaraları vardı. Çok acı çekiyorum. Dilerim Allah’tan katilleri bulunup idam edilsin. 80 hanelik bir köydeyiz, kızım bizim köyde kayboldu, dileğimiz katillerin bir an evvel bulunması” diye konuştu.

Haberin Devamı

Anne Güzel, acılarının çok büyük olduğunu vurgulayarak, “Kızımın 10’uncu yaş günü. Bu acıyı bugün bize yapan, yarın başkalarına da yapar. Başka Sedalar, Leylalar, Eylüller gitmesin.” ifadelerini kullandı. Baba Abdullah Güzel de Sedanur’un katillerinin cezalandırılmasını isteyerek, “Bugün bu acının üstünden 10 gün geçti, kızımın doğum günü. Katil kimse bulsunlar, bize söylesinler, katili bulmadan duramam. Katil her kimse cezasını çeksin” şeklinde konuştu. Sedanur Güzel’in geçen yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çekilen görüntüleri de izleyenleri hüzne boğdu.