Gazete Vatan Logo
Magazin Bu yıl ilk kez Şanghay’da!

Bu yıl ilk kez Şanghay’da!

Victoria’s Secret’ın defilesi bu yıl ilk kez Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecek.

Bu yıl ilk kez Şanghay’da!

Moda dünyasının en merakla beklenen etkinliklerinden biri olan iç çamaşırı markası Victoria’s Secret’ın defilesi bu yıl ilk kez Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecek.

Victoria’s Secret şirketi, Instagram ve Twitter hesaplarından yaptığı açıklamada her yıl düzenledikleri iç çamaşırı defilesinin bu kez Şanghay’da düzenleneceğini duyurdu.

Daha önce New York, Londra ve Paris gibi ‘ikonik’ kentlerde düzenlenen defilenin bu yılki tarihiyse 28 Kasım olarak açıklandı.

Defileye Victoria’s Secret’ın ünlü ‘melekleri’ Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Gigi Hadid, Lily Aldridge ve Behati Prinsloo da dahil olmak üzere yaklaşık 50 modelin katılması bekleniyor.

KARLIE KLOSS YENİDEN ‘KANATLARINI TAKACAK’

te yandan bu yılki defilede, Victoria’s Secret’la sözleşmesine eğitimine devam etmek için 2015’te son veren Karlie Kloss da yeniden yer alacak.

Daha önce Victoria’s Secret’ın ofisinden çıkarken görüldüğü için defileye geri döneceği yönünde söylentiler çıkan Kloss Instagram’dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Şanghay’da görüşmek üzere @VictoriasSecret.”

Haberin Devamı