Gazete Vatan Logo

Bu yaz düğün pastaları hem daha renkli hem daha hafif

Hayalinizdeki düğünün vazgeçilmez öğesi şüphesiz düğün pastasıdır. Beyaz Fırın markasının 5’inci nesil temsilcisi Nathalie Stoyanof Suda evlenecek çiftlere pasta seçerken dikkat etmeleri gerekenleri sıraladı.

Bu yaz düğün pastaları hem daha renkli hem daha hafif

Butik pasta sanatının ustası Beyaz Fırın, iki asırlık tecrübesini yansıttığı düğün pastaları ile gelin ve damat adaylarına çok farklı seçenekler sunuyor. Düğün Pastası, gerek görseli, gerek lezzeti ve gerekse gelin ve damadın hayalindeki düğünün tamamlayıcısı olarak düğün organizasyonlarının en önemli detayları arasında yer alır. Çiftler kendilerini ifade eden özel tasarım düğün pastaları ile misafirlerinin hafızalarına ihtişamlı ve nefis tatları ile de unutulmaz hatıralar bırakabilir. Beyaz Fırın markasının 5’inci nesil temsilcisi Nathalie Stoyanof Suda evlenecek çiftlere pasta seçerken dikkat etmeleri gerekenleri sıraladı...

İki ay önce sipariş verin

Öncelikle, düğününüzün yapılacağı mevsime uygun pasta seçimi yapabilmek için hangi mevsimde hangi meyvenin olabileceği, düğün mekanınız ve süslemenize uygun meyve seçenekleri, mevsime uygun süsleme alternatifleri belirleyin. Tarih, mekan ve organizasyon detaylarınızı belirledikten sonra düğün pastanızı seçin. Pasta siparişini düğünden iki ay önce vermeyi ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

Pastanızı seçmeden önce mutlaka en az 4 farklı pastayı tadın. Pastanın görüntüsü kadar tadı da önem taşır. Tadım aşamasında yanınızda farklı damak tadları olan en az 2-3 arkadaşınızı alın.

Romantik olanlara: Makaron ve Cupcake

- Düğün pastasının görselliği, düğün organizasyonu ile uyumlu olmalı. Yine, düğün mekanın süslemesi için tercih ettiğiniz renkler, aksesuarlar ve sitil de düğün pastanızla uyumlu olmalıdır.

- Doğallığı tercih ediyorsanız ve düğün organizasyonunuza doğallığınızı yansıttıysanız şeker hamursuz pasta tercih edebilirsiniz.

- Organizasyonunuz romantik bir tarzda ise, cupcakelerden ve porsiyon makaronlardan oluşan romantik pastalarını tercih edebilirsiniz.

- Daha hafif lezzetleri tercih edenler için milföy hamurundan yapılan pastalar ideal.

- Kır düğünleri için, özellikle de ilkbahar/yaz mevsimleri seçilmişse mevsim meyvelerinden hazırlanmış daha hafif lezzetleri tercih etmelisiniz.

- İlk etapta davetin kaç kişilik olacağına karar verip bütçe yapın. Özellikle tekli pasta veya cupcakeler tercih edecekseniz kişi adedi önemli.

Haberin Devamı