Gazete Vatan Logo

Bu Tarz Benim elemesinde çok sürpriz isim!

Bu Tarz Benim 6 Aralık eleme gecesinde çok sürpriz bir isim ayrılıyor.

Bu Tarz Benim'in yayınlanan eleme gecesi tanıtım fragmanı çok flaş isimlerden birinin eleneceğini işaret ediyor. Jürinin önüne elenmek üzere gelecek olan iki isim her kimse onlar için de tam bir şok oluyor.

ŞOK OLDUM HİÇ BEKLEMİYORDUM

Çekimleri tamamlanan Bu Tarz Benim eleme gecesinin tanıtım fragramı bunun işaretlerini veriyor.

Final gecesi tanıtımında Nur Yerlitaş'ın "Çok sürpriz bir şey oldu şok oldum hiç beklemiyordum" dediği duyuluyor.

Aynı şekilde İvana Sert de "Çok üzülüyorum bu durumda. Ben ikisini de burda görmek istemedim" diyor.

HAK ETMEYEN BİR İSİM Mİ ELENECEK?

Kemal Doğulu'nun tanıtımdaki sözleri ise isyan dolu. Kemal Doğulu önlerine elenmek üzere gelen iki isim için "İki isminde bence orda yeri yok. Bir şekilde matematiksel olarak ordalar" diyor. Bu sözler de hak etmeyen isimlerin elenmek üzere önerildiği şeklinde yorumlandı.

BU TARZ BENİM'DE BU HAFTA KİM ELENİR?

Peki jüri üyelerini bile şaşırtan elenecek isim kim olabilir? Nur Bozar, Tuğçe Ergişi ve Ayşegül Doğan'ın elenmesinin ardından Bu Tarz Benim yarışmasında final haftasına kalan isimler şunlar;

Haberin Devamı

-Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler

-Özlem Özden

-Gizem Güler

-Ayşenur Balcı

-Ezgi Baylar

EZGİ BAYLAR ELENEMEZ ÇÜNKÜ...

Bu Tarz Benim'de kalan 5 yarışmacı içinden Ezgi Baylar elenmeyecek. Çünkü haftayı 3 yıldızla tamamlayan Ezgi Baylar koruma tacını giydi. Haliyle eleme gecesinde jüri için soğuk duş yaratan isim o değil.

KİMİN ADI SÖYLENİR?

Geriye kalan isimlere bakıldığında yarışmacıların seçeceği ismi tahmin etmek zor değil. Kimseyle anlaşamayan ve tarzından çok kavgaları ile Gündem olan Özlem Özden ismi söylenecek kişi olarak görünüyor.

Diğer kişi ise final gecesindeki performansında jüriden en düşük puanı alacak olan kişi olacak. Bu tam bir süpriz.

ELEME NASIL OLUYOR?

Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesinde elenecek isimlerin birini jüri belirliyor. Final konseptine yönelik oy veren jüriden en düşük puanı alan yarışmacı elenecek birinci isim oluyor.

Diğer elenecek ismi ise yarışmacılar belirliyor. Her yarışmacı elenmek üzere birinin ismini veriyor. En çok ismi söylenen kişi elenme potasına giriyor.

Haberin Devamı

Jüri ve yarışmacıların seçtiği 2 kişiden kimin gideceğini ise yine Bu Tarz Benim jürisi karar veriyor.

BU HAFTA KONSEPT 90'LAR VE BEST OF

Yarışmacılar bu hafta, “90”lar ve “Best Of” konseptleriyle ekranda boy gösterecek. İlk olarak 90’ların özgür modasını yansıtan kıyafetleriyle geçer not almaya çalışan yarışmacılar daha sonra “Best Of” konseptiyle Bu Tarz Benim yarışmasında güvendikleri, en beğendikleri kostümlerden birini seçecekler. Fame’in meşhur dansıyla Ivana Sert, açılış şovuna damga vuracak.