Gazete Vatan Logo
Magazin Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi?

Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi?

Bu haftaki konuk jüri koltuğunda Fatih Ürek oturduğu Bu Tarz Benim'de elenen isim hayli zorlu bir süreç sonunda açıklandı. Jüri'den en düşük puanı alan Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler ile yarışmacıların önerdiği Tuğçe Ergişi elenecek isimler olarak ortaya çıktı. İşte 22 Kasım finalinde elenen isim...

Bu Tarz Benim yarışmasının 22 Kasım finalinde kim elendi? Yarışmacıları ile olay yaratan Bu Tarz Benim yarışmasında Ayşegül Doğan ile Ayşenur Balcı koruma altına alındığı için elenmekten kurtuldu. Bu hafta elenecek isimler arasında yer alan yarışmanın iddialı isimlerinden Tuğçe Ergişi rakipleri tarafından ismi elenmek üzere sunulunca kendini jürinin karşısında buldu. Karara isyan ederek gruplanmaş olduğu iddiasında bulundu.

İvana Sert elenmek üzere Tuğçe Ergişi'nin adını verirken Nur Yerlitaş ikizler Aycan ve Nurcan kardeşlerin gitmesini istedi. Kemal Doğulu tercihini Tuğçe'den yana yaparken, Uğurkan Erez de ikizler deyince oylamada 2'ye 2 gibi bir durum ortaya çıktı. Karar Fatih Ürek'in vereceği oya kaldı.

Son oy Fatih Ürek'ten geldi. İkizler mi Tuğçe Ergişi mi sorusuna Fatih Ürek "Tuğçe" gitsin diyerek yanıt verince Tuğçe Ergişi gözyaşlarına boğuldu .Ve ağlayarak hıçkırıklar arasında stüdyodan ayrıldı.



Elenen isim Tuğçe Ergişi oldu. Tuğçe jüriyle tek tek sarılıp ağlayarak vedalaşırken, arkadaşlarından birine bile veda etmeden çekip gitti.

Jüriyle sarılarak tek tek vedalaşan Tuğçe Ergişi arkadaşlarına ise veda etmedi. Öykü Serter bu durumu 'alkışlarla gitmek istediğini için arkadaşlarına veda etmedi' diyerek açıklamaya çalıştı. Özlem Özden daha önceki yarışmalarda elenmek için ismi en çok söylenen isimdi. Angelina Jolie'nin çocuk filmindeki Malefiz karakteriyle sürpriz yapan Özlem Özden jüriden tam puan aldı.

Özlem Özden Bu Tarz Benim eleme gecesine Angelina Jolie'nin Malefiz filmindeki haline büründü, jürinin ağzı açık kaldı. Kemal Doğulu Özlem'e hayran kaldı. Doğulu, "Sen nasıl bir insansın? Kaç Özlem var senin içinde? Her final gecesi öyle bir numara yapıyorsun ki böyle kalakalıyoruz. Tokadı vuruyorsun jüriye." dedi.

Koruma altına alınarak elenmekten kurtulan Ayşegül Doğan karadeniz kızı olarak ekrana geldi. Oyun kısmında kötü bir performans sergileyen Ayşegül Doğan'ı Kemal Doğulu haşladı. Programa sarı saten bir gece elbisesiyle katılan Ivana Sert'in derin yırtmacı nefes kesti.

Haberin Devamı