Gazete Vatan Logo
Magazin Bu sözler magazin camiasını çok kızdıracak!

Bu sözler magazin camiasını çok kızdıracak!

"Köpeğim bile yeni çıkan çoğu sanatçıdan daha güzel şarkı söyler"

BODRUM'da tatil yapan oyuncu- şarkıcı Yeliz Yeşilmen, yeni şarkıcılara verdi veriştirdi, "Sahneye her adımını atan kendini sanatçı sanıyor, milyonlardan bahsediyor. Köpeğim bile yeni çıkan çoğu sanatçıdan daha güzel şarkı söyler" dedi.

Fuga Otel'de kalan ve köpeği `Leydi' ile gezintiye çıkan Yeliz Yeşilmen, haftanın iki günü Taş Ev Bar'da sahneye çıktığını, geri kalan zamanlarda tatilin keyfini çıkardığını söyledi. Aşırı sıcaklardan korunmak için bol sıvı tükettiğini ve şapkasız, gözlüksüz kesinlikle dışarı çıkmadığını belirten güzel oyuncu, evlilikle ilgili soruya ise köpeğini göstererek, "Hafta sonu bunu doğurdum. Bebeğimin adı Leydi. Evlenince de ilk işim çocuk yapmak olacak. 1- 2 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum" yanıtını verdi.



Yeliz Yeşilmen, yeni çıkış yapan şarkıcıları da kızdıracak bir açıklama yaptı, "Kenarda köşede kalmış bir meyhanede sahneye bir kez adımını atan kendisini 40 yıllık sanatçılarla aynı kefeye koyup hemen paradan bahsediyor. Köpeğim bile böyle kaset çırkaranlardan daha güzel söyler. Leydi'nin yeni çıkan birçok insandan daha güzel şarkı söyleyeceğine eminim" dedi.



Haberin Devamı