Gazete Vatan Logo
Magazin Bu son nokta, artık bir ölüyüm!

Bu son nokta, artık bir ölüyüm!

Alkol sorunuyla bir kez daha gündeme gelen oyuncu Nurseli İdiz “Bundan sonra hiçbir yapımcı bana iş vermez. Oyunculuğu bırakıp, buralardan gideceğim” dedi

Bu son nokta, artık bir ölüyüm!

10 yıl öncenin büyük starı, oyuncu Nurseli İdiz(52) alkol problemiyle yine gündemde...

Çeşme’de kaldığı otelden müşterilere rahatsızlık verdiği gerekçesiyle kovulduğu iddia edilen İdiz, Alaçatı sokaklarında ilginç görüntüler sergiledi. Valizini eline alıp, yürüyen İdiz bir restorantta girip içki siparişi verdi. 40 derece sıcağa rağmen içmeye devam etti. Daha sonra İstanbul’a dönmeye karar verdi ve taksi çağırttı. Ancak taksiciye bin 500 TL verecek yol parası yoktu.

Telefonla yakınlarını aradı, kimseye ulaşamadı. Bu dakikalarda yıkılan İdiz masaya yaslandı, dakikalarca uzaklara daldı, gitti. Kaldığı otelin sahibi Nurseli İdiz’in haline acıdı ve onu geri çağırdı. 30 yıllık sanatçı, iki garsonun kolunda otelin yolunu tuttu. Bu anları kare kare objektiflere yansıyan ve medyada geniş yer bulan Nurseli İdiz VATAN’a şöyle konuştu:

- Alaçatı’da 20 gündür bir arkadaşımın evinde kalıyordum. Sonra başka bir arkadaşımın oteline geçtim. Orada kimseye rahatsızlık vermeden biraz içtim. Otelden başka bir arkadaşımın evine geçmek için ayrıldım. Cebimde param olmasa Alaçatı gibi pahalı bir yerde tatil yapabilir miyim? Evet taksiciye bin 500 TL vermek istemedim. Kredi kartım var, istediğim kadar kullanabilirim, neden o kadar para vereyim? Ayrıca para istemek için kızımı da arayabilirim. Çünkü paramın bir kısmının idaresi kızım Elif’te. Bana parça parça gönderiyor.

Bu son nokta, artık bir ölüyüm
- Şunu söyleyebilirim bu fotoğraflar, yazılanlar bugün benim ipimi çekti. Bu son nokta, gerçek bir ölüyüm. Herkesin bildiği psikolojik bir rahatsızlığım var zaten. Zaman zaman o depreşiyor. Orada yüzlerce tiyatrocu yerlere yapışıyor, yerlerde sürünüyor. Onların hiçbirini yazmıyorlar, neden ben? Fotoğraflarımı görünce üzüldüm. Saçım başım derli toplu değil. Tabiki bende de suç var, kendime istemeyerek zarar verdim.




- Benim için ‘Alkolün, bağımlılığın bitirdiği sanatçı’ demişler soruyorum size; bundan sonra hangi yapımcı bana iş verir? Bu imaj üzerime yapıştı, silemiyorum. Uzun zamandır Bipolar rahatsızlığım nedeniyle tedavi görüyorum. Maddi olarak da idare etmeye çalışıyorum.

- Kendimi infaz edilmiş hissediyorum. Ne yaptım ben kadın mı sattım, uyuşturucu mu? Sessiz sakın hüzünlü bir şekilde oturuyorum. Bugünden sonra yapımcıların kafasındaki her şey bitirildi. Oyunculuğu bırakıp, buralardan gideceğim. Yurt dışında yaşayan yeğenlerimin yanına yerleşip, başka bir iş yapacağım.

Haberin Devamı