Gazete Vatan Logo

Bu sevgi bitmez, bu eller öpülür!..

Bodrum’da güçlükle yürüyen bir nine, meydanda asılı dev Atatürk posterinin elini defalarca öptü. Sosyal medyada izlenme rekorları kıran videoyu izleyenler ‘Atatürk sevgisi bitmez’ yorumu yaptı

Bu sevgi bitmez, bu eller öpülür!..

ULU önder Mustafa Kemal Atatürk’e, annesi Zübeyde Hanım’a ve manevi kızı Afet İnan’a yönelik hakaretlere tokat gibi bir yanıt Muğla’dan geldi. Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde Belediye Meydanı’na asılan dev Atatürk posterinin önüne gelen yaşlı bir kadın önce dua etti. Ardından da ‘Ata’nın elini defalarca öpen ninenin, bu görüntüleri sosyal paylaşım sitesine düşünce bir anda büyük ilgi gördü, izlenme rekorları kırdı.

Herkesi duygulandırdı

Bodrum Belediye Meydanı’na geçen yıl asılan yaklaşık 60 metrekare büyüklüğündeki dev Atatürk posterine, dün sabah yaklaşan ve yürümekte güçlük çektiği görülen yaşlı bir kadının davranışı vatandaşları duygulandırdı. Önünde dua ettiği posterin en altındaki bölümde Atatürk’ün sol elinin bulunduğu bölümü tutarak defalarca öpen kadın, daha sonra Ata’nın sağ elini de öptü. Görüntülendiğinden haberi olmayan yaşlı kadın, daha sonra meydandan uzaklaştı. O anı bir vatandaş cep telefonuyla çekip Facebook’tan paylaştı. Büyük beğeni toplayan görüntü, dün gün boyunca izlenme rekorları kırdı.

Haberin Devamı