Gazete Vatan Logo

Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümüyle dün akşam ATV ekranlarına geldi. Arkasından Bu Şehir Arkandan Gelecek'in 8. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde neler yaşanacak?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden bu yana beğenilerek izlenen yeni dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor. Bu Şehir Arkandan Gelecek'te Ali'nin Derin'e babasının katil olduğunu söylemesi üzerine şok yaşanıyor. Peki bu durum olayların gidişatını nasıl etkileyecek? Merak edilen tüm cevaplar Bu Şehir Arkandan Gelecek'in yeni bölüm fragmanı yayınlandığında belli olacak.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği,başrollerini ise Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Alkaş, Nilperi Şahinkaya, Defne Kayalar ve Burak Tamdoğan gibi isimlerin paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek Çarşamba akşamları ATV'de yayınlanıyor.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bu Şehir Arkandan Gelecek'de bu hafta Ali, annesinin mezarında Tekin'le karşılaşır. Şahin onu karşısında görünce kendini kaybeder. Kavgaya tanık olan Ali, ikisinin arasındaki husumetin geçmişe dayandığını öğrenir. Yine de gitmeye kararlıdır. Ancak yediği dayağın hıncını almak üzere mahalleye adamlarını gönderen Tekin, Ali'nin kararını değiştirmesine sebep olur. Baba oğul sırt sırta dövüşürken bu kez mahallelinin de desteğini alırlar.

Haberin Devamı

Mafyaya borcunu ödeyemeyen Yiğit, köşeye sıkışır. Derin, Ali'yle yüz yüze konuşmak ister. Buluşma yerine gittiğinde onu büyük bir tehlike beklemektedir. Ali, Derin'i kurtarmak için harekete geçer. Kızı ortadan kaybolan Tekin ise Ali'yle birlikte kaçtıklarından şüphelenmektedir. Şahin'in kapısına dayanır. Derin ve Ali'yi bulmak için herkes seferber olur. Büyük tehlike altında olsalar da Ali ve Derin günlerden sonra ilk kez baş başa kalırlar.