Gazete Vatan Logo

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölümünde Ali tehlikede!

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Bu Şehir Arkandan Gelecek'in yeni bölümünde Aydemir ve kızı Günce plan kurarak Ali'ye zarar vermeye uğraşır. Bu durumdan rahatsız olan Derin duygularını dile getirir. Tüm gelişmeler bu akşam yayınlanacak olan Bu Şehir Arkandan Gelecek'te...

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölümünde Ali tehlikede!

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin ile Ali arasında neler yaşanacak? Ali, Derin'in borcu ve çocuğunun geleceği için Aydemirlerle işbirliği yaparak herkesi karşısına mı alacak? Tüm gelişmeler bu akşam izlenebilecek.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 13. BÖLÜM FRAGMANI

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Derin'in gözleri önünde sinir krizi geçiren Aslı hastaneye kaldırılır. Derin, bu durumdan kendini sorumlu tutar. Ali ise elinde annesinin yüzüğü, sevdiği kadına evlenme teklifi etmek üzere harekete geçer. Ancak işler umduğu gibi gitmez. Yiğit, Seyit'i nakil sırasında kaçırarak Tekin'e karşı eline koz geçirdiğini düşünür. Amacı Derin'e ve şirketin çoğunluk hissesine sahip olmaktır. Ancak Tekin kolay lokma değildir. Yiğit hiç ummadığı bir anda dehşet verici bir sürprizle karşılaşacaktır. Tekin, Seyit'ten hesap sormaya gittiğinde, hayatını alt üst edecek bir gerçeği öğrenir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ünlü boks menajeri Aydemir ve kızı Gülce, Ali'ye kancayı takar. Derin, turnuva maçı sırasında Gülce'yle gerilir. Kızın Ali'ye karşı tavırlarından hoşlanmaz. Şahin de Ali'nin onlarla çalışmasına kesinlikle karşıdır. Maddi sıkıntılar, çocuğunun geleceğiyle ilgili kaygılar ve Derin'in, Yiğit'e olan borcu Ali'nin kafasını karıştırır. Gülce'nin teklifi yüzünden babasıyla karşı karşıya gelir. Şahin'in Aydemirlerle olan derdi ise geçmişe dayanmaktadır. Ali'ye ya ben, ya onlar diye rest çeken Şahin'i büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.

Haberin Devamı