Gazete Vatan Logo
Magazin Bu projenin arkasındayız

Bu projenin arkasındayız

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı, “Fi”nin lansmanı yapıldı. Birçok ünlü oyuncu bu projenin arkasında olduğunu söyledi.

Bu projenin arkasındayız

Azra Kohen’in en çok satanlar listesinde uzun süre raflardan inmeyen Fi, Çi ve Pi üçlemesinden uyarlanan ‘Fi’ dizisi önceki akşam Volkswagen Arena’da puhutv ve Vodafone Red ev sahipliğinde lansmanı gerçekleştirdi. Gecede başrol oyuncuları Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi şıklıklarıyla göz doldurdular. Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ ve Halit Ergenç muhabirlerin sorularından kaçmak için düzenlenen geceye arka kapıdan katıldı. Kerem Alışık geceye dostu Oktay Kaynarca’yla katıldı. Alışık, “Dizi, okul, tiyatro devam ediyor hayatımda. Sanat içindeki kavramlarla bir ömür geçiriyorum. Önümüzdeki senelerde de bu durum devam edecek” şeklinde konuştu. Muhabirlerin “Babanız Sadri Alışık’ın hayat verdiği karakter ‘Turist Ömer’i canlandırır mısınız?” sorusuna Kerem Alışık, “Hayır, oynamam. Çünkü ‘Turist Ömer’ Sadri Alışık’la özdeşleşmiş bir rol. O projenin de çekilebileceğini sanmıyorum. Öyle bir cesarete sahip aktörün Türkiye’de pek olduğunu düşünmüyorum” şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

Sedef Avcı geceye eşi Kıvanç Kasabalı’yla katıldı. Ünlü ikili, “Oyunculuk sektörü adına güzel bir adım oldu. Bu projenin arkasındayız. Dizi projelerinin sürelerinin kısalması bizler için harika olacak” dedi.

Galaya davetli olan Çağatay Ulusoy’un ise eski sevgilileri de davette yer alacağı için katılmadığı iddia edildi. Ulusoy bir dönem galaya katılan Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Gizem Karaca’yla aşk yaşamıştı.