Gazete Vatan Logo

Bu Napolyon herkese ‘para’ kazandırıyor!

Adını ‘Para, para, para’ sözleriyle tanınan Fransa İmparatoru Napolyon’dan alan Napolyon.com, farklı görev, anket, yarışmalarla üyelerine hediye ve para kazanma fırsatı sunuyor. 1.2 milyon üyeli sitede NÂP puan veriliyor. NÂP puan 100 bini bulduğunda 100 TL olarak hesaba yatırılıyor

Bu Napolyon herkese ‘para’ kazandırıyor!

Hitay Holding firmalarından, Türkiye’nin ilk ve en büyük izinli online araştırma veri tabanına sahip kazanç ve fırsat portalı Napolyon.com; farklı görev, anket ve yarışmalarla üyelerine hediye ve para kazanma fırsatı sunuyor. Bugüne kadar spor otomobilden akıllı cep telefonuna, Paris tatilinden sezonluk kombine bilete kadar birçok ödül veren Napolyon’un uzun vadede hedefi elindeki büyük datayı kullanarak markalarla tüketiciye fayda sağlayan bir platform olmak...

Ücretsiz üye olunuyor

Napolyon.com’un aslında 11 yıllık bir geçmişi olduğunu söyleyen Genel Müdür Sinem Kır, sitenin bu yıl başında yenilendiğini anlattı. Mobile ağırlık verdiklerini kaydeden Kır, Napolyon’un ürün tanıtımından kredi kartı sahipliğini artırmaya yönelik bir banka kampanyasına kadar pekçok projeye imza attığını vurguladı. Kır, “Bir bankanın 1 kişiyi kredi kartı sahibi yapma sürecinin maliyeti 125 TL. Biz bir bankayla çalıştık ve bu süreçte maliyeti yüzde 50 düşürdük” dedi. 1.2 milyon kişilik canlı bir dataları olduğunu belirten Sinem Kır, sitenin kurgusunu ve işleyişini de şöyle anlattı:

Haberin Devamı

TOÇEV’e destek fırsatı

“Napolyon’un 1.2 milyon üyesi var. Kullanıcılar Napolyon’a ücretsiz üye oluyor. Profil bilgilerini dolduruyorlar. Profillere uygun olarak markaların araştırma anketleri, yarışmalar, sosyal medya ve saha görevleri paylaşılıyor. Üyeler görevleri gerçekleştirdikçe Napolyon’a

özel NÂP puanlar ve/veya kupalar kazanıyorlar. 1000 NÂP puan, 1 TL’ye eşit. NÂP puanlar ile Napolyon’un hediye kataloğundan anlaşmalı markaların hediye çeklerinden ve özel indirimlerinden yaralanabiliyorlar. Ayrıca TOÇEV aracılığıyla maddi durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına kitap desteğinde de bulunabiliyorlar. 100 bin NÂP puanları olunca, 100 TL olarak banka hesaplarına gönderebiliyorlar. Kupalar liderlik sıralamalarını etkiliyor. Her ay en fazla kupayı toplayan kişi turnuvanın birincisi oluyor ve 100 bin NÂP puan kazanıyor.”

2nokta ile şirketlere özel yazılım hazırlıyor

SİNEM Kır, Hitay Holding’in bir diğer şirketi 2nokta ile de markalara yazılım hizmeti sunduklarını anlattı. Kır, şöyle devam etti: “Markalara proje götürüyoruz. Onlar bize sorunlarını anlatıyor biz de onlara mobil, web veya Pos üzerinden çözümler sunuyoruz. İsteyene muhasebe uygulaması da yazabiliriz. Kampanya yönetim veya bir cipsin içinden çıkan parayla ilgili sürecin tüm yazılımını hazırlayabiliriz. Siz hayal edin, biz yapalım diyoruz.”

Haberin Devamı

Mobil uygulama 1 ayda 30 binden fazla indirildi

Napolyon’da mobile ağırlık vermeye başladıklarını söyleyen Genel Müdür Sinem Kır’ın verdiği bilgiye göre son 1 ayda mobil uygulama indirilme sayısı 30 bini geçti. Yüzde 43’ü 25-34 yaş aralığında olan kullanıcıların yüzde 44’ü üniversite, yüzde 36’sı lise mezunu.

Kullanıcıların yüzde 67’si erkek, yüzde 33’ü kadın. Napolyon’da 17 farklı konuda bilgi yarışması düzenleniyor. Paylaşılan içeriği kendi sayfasında paylaşan 5 kişiden biri anında 1.000 NÂP, her hafta mobil uygulama görevlerinden “Haftanın Gizli Sorusu”nu ilk cevaplayan 1.000 kişi NÂP puanları ve kupalar kazanıyor.

Haberin Devamı