Gazete Vatan Logo

Bu mesaj sonu oldu!

"Seninle uyumak istiyorum, dudaklarında kalmak istiyorum"

ANTALYALI üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Nermin Balcı, cep telefonuna bir erkek arkadaşından gelen, `Seninle uyumak istiyorum, dudaklarında kalmak istiyorum' mesajını okuyan sevgilisi 22 yaşındaki Süleyman Kaya'nın tokat atması üzerine falezlerden atlayarak yaşamına son verdi. Balcı'nın 40 metre yükseklikten denize atlamasına engel olamayan sevgilisi gözaltına alındı.

Olay dün saat 23.30 sıralarında Fener Mahallesi Eski Lara Yolu'nda bulunan Gençlik Parkı'nda meydana geldi. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Nermin Balcı, Antalya'daki hırdavatçıda çalışan sevgilisi Süleyman Kaya, arkadaşları Mert Horzum ve Merve Şengün ile birlikte parkta bir süre sohbet etti. Falezlerin üzerinde bulunan ve deniz manzarası olan parkta oturan 4 arkadaş şakalaşıp eğlendi. 4 arkadaş, saat 00.30'da yürüyerek parktan ayrılmaya karar verdi. Kalkmak üzere oldukları sırada Nermin Balcı'nın cep telefonuna bir erkek arkadaşından mesaj geldi.



Geç saatte sevgilisinin telefonuna mesaj gelmesinden şüphelenen Kaya, Nermin Balcı'nın elindeki telefonunu alınca, "Seninle uyumak istiyorum, dudaklarında kalmak istiyorum. Seni seviyorum" yazılı mesajı okudu. Bir anda çılgına dönen Kaya, sevgilisine elinin tersiyle tokat attı. Sinirlenen Nermin Balcı, falezlerin üzerinden denize doğru koşmaya başladı. Balcı'nın peşinden koşan Kaya, kendini boşluğa bırakan sevgilisini tişörtünden yakaladı. Ancak, tişört yırtıldı. Yüzme bilmeyen Balcı denize düşerken, Süleyman Kaya da peşinden atlamak istedi. Bu sırada yanında bulunan arkadaşı Mete Horzum engel oldu. Parkta bulunanların çağırdığı ambulans ve polis kısa sürede bölgeye geldi.

Yaklaşık 40 metreden düşen Nermin Balcı için deniz polisi de harekete geçti. Kayalıkların yaklaşık 10 metre açığında denizin üzerinde hareketsiz halde bulunan Balcı, kurtarma botu ile Yat Limanı'na getirildi. Hazır bekletilen 112 Acil Sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalelere cevap vermeyen Nermin Balcı'nın öldüğü tespit edildi.

Falezlerin üzerindeki parkta sevgilisinin kurtarılmasını bekleyen Kaya ise, "Ben ailesine nasıl cevap vereceğim, yüzme bilmiyor. Kurtulma şansı var mı ne olur söyleyin" diye yalvardı. Polis tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Kaya, genç kızın öldüğünün belirlenmesi üzerine gözaltına alınarak Demircikara Polis Merkezi'ne götürüldü.

Nermin Balcı'nın cesedi incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kapsamlı soruşturma başlattı. Bu sabah yapılan otopside Nermin Balcı'nın atladıktan sonra boğularak öldüğü belirlendi.

Dokuma semtinde büfecilik yapan babasının, Nermin Balcı'nın 4 günden bu yana Antalya'da olduğundan haberinin olmadığı, bugün gelmesini beklediği belirtildi. İntihar eden Balcı ile Antalya'daki Kaya'nın 2.5 yıldır sevgili oldukları ileri sürüldü.


Haberin Devamı