Gazete Vatan Logo

Bu köpeği gören bir daha bakıyor

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşayan "Kızım" isimli Doberman - Rottweiler kırması köpek, görenlerin büyük ilgisini çekiyor.

Bu köpeği gören bir daha bakıyor

Sevimli mi sevimli. Bütün bir mahallenin maskotu. Sahibi onu arıza yapmayan gönüllü, canlı bir reklam tabelası olarak görüyor. Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesine yolu düşenlerin mutlaka dikkatini çekiyor bu sevimli köpek. 4 yaşında. Gece gündüz, yaz kış güneş gözlüğü takıyor. Sandalyesine kurulup gelen geçene bakmaya bayılıyor. Ziyarete gelenlerle tokalaşmayı da ihmal etmiyor.

Doberman - Rottweiler kırması bu sevimli köpeğin adı "Kızım". Araç bakım dükkanı işleten 49 yaşındaki Mahir Yılan'ın arkadaşı, yoldaşı, kendi deyimiyle herşeyden, herkesten çok sevdiği çalışma arkadaşı. 'Kızım' sahibine o kadar bağlı ki, bir yere gittiğini gördüğünde hemen arabaya atlıyor. Gidirken de geride kalanlara tepki gösteriyor. Sahibinin söylediğine göre veresiyeyi hiç sevmiyor. Sorun çıkaran müşteri olunca da tepkisini göstermekten geri durmuyor. O kadar ki sahibiyle tartışan, el kol kaldıran olursa kovalamaktan, üzerine atlamaktan biran olsun tereddüt etmiyor.