Gazete Vatan Logo
Magazin Bu kliple müziğe döndü

Bu kliple müziğe döndü

Yazar Tuna Kiremitçi, Atlas'la yeniden müzik arenasında...

Müzik dünyasının sürpriz grubu Atlas'ın ilk video klibi de sürprizli oldu! Atlas’ın Sony Music etiketiyle müzikseverlerle buluşacak olan ilk albümü “Selam Yabancı”nın çıkış şarkısı “Tabanca” geçtiğimiz günlerde kliplendi.

Geçtiğimiz hafta radyolar aracılığıyla müzikseverlerle buluşan, albümün sözü ve müziği Tuna Kiremitçi imzalı çıkış şarkısı “Tabanca”ya çekilen video klibin yönetmenliğini, alternatif müzik alanında ilgi çeken işlere imza atan Evren Arasıl üstlendi. Çekimleri iki gün süren klipte İstanbul’un hepimiz için süregelen tehlikeli ve tekinsiz hali grubun köpeği Atlas’ın gözünden yansıtılıyor. İstanbul sokaklarında tura çıkan ve farklı noktalarda hepimizin bir İstanbul gecesinde yaşayabileceği badireleri atlatan Atlas’ı, Doberman cinsinde “Orianthe” isimli eğitimli bir köpek canlandırdı. İstanbul’un çeşitli sokaklarında gerçekleştirilen dış çekimlerde on kişilik bir cast ekibi kamera karşısına geçerken, grubun performans görüntüleri ise Sancaktepe’de bir fabrikada çekildi. Yaklaşık 20 kişilik bir teknik ekibin çalıştığı klibin prodüktörlüğünü C-Pro’dan Doruk Doğan üstlendi. “Tabanca”, müzikseverlerin oldukça dikkatini çekecek video klibiyle ekranlardaki yerini aldı.




Edebiyat dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Tuna Kiremitçi’nin solistliği üstlendiği Atlas’ta; gitarda Burak Aldinç, bas gitarda Can Yalım, tuşlu çalgılarda Selim Öztunç ve davulda da Hasan Köseoğlu yer alıyor. Rock müzik alanında kendisine iddialı bir yer edinmeye hazırlanan Atlas’ın ilk albümü “Selam Yabancı” 26 Kasım’da Sony Music etiketiyle müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı