Gazete Vatan Logo
Magazin Bu kitap olay yaratacak!

Bu kitap olay yaratacak!

"Angelina: An Unauthorised Biography", Jolie’nin kabarık aşk geçmişini gün yüzüne çıkarıyor

Ünlülerin biyografilerini yazmakla tanınan Andrew Morton’un yeni kitabı "Angelina: An Unauthorised Biography", Angelina Jolie’nin kabarık aşk geçmişini gün yüzüne çıkarıyor.

Yeni filmi ‘Salt’un galasına Brad Pitt’le katılıp sarmaş dolaş pozlar ve ‘ayrılmıyoruz’ mesajı veren Jolie’yi zor günler bekliyor olabilir çünkü piyasaya yeni çıkan kitapta altı çocuk annesi Jolie’nin geçmiş aşklarıyla, gördüğü uyuşturucu ve depresyon tedavileriyle, seks partileri ve intihar girişimleriyle ilgili bilinmeyenleri anlatılıyor.

Kitapta, Jolie’nin Pitt’i ünlü oyuncu Jennifer Aniston’dan ‘ayırmak için yaptıklarına’ dair ayrıntılı bilgiler de yer alıyor.

Yazarın bu hafta içerisinde Amerika'da raflarda yerini alacak kitapta, Jolie'nin eroin bağımlılığı yanında kendisini öldürmesi için kiralık katil kiralama gibi ağır ithamlarda bulunuluyor.

Angelina kendisi de bazen geçmişindeki çılgınlıklarından böbürlenerek sözetmiştir ancak itiraf etmediği ve yazar Morton'un vurguladığı bir şey var ki o da Jolie'nin evli erkeklere olan düşkünlüğü.

Angelina yakın çevresindekilere bu iddiaların yalan olduğunu söylese de, kendisinin bir zamanlar bir başka yıldız isim Jennifer Aniston'la evli olan Brad Pitt ile ilişki yaşaması yazarın tartışmalı iddialarını kuvvetlendirecek cinsten.

Angelina Jolie, Brad Pitt ile ilk kez kamera karşısına geçtiği "Mr. And Mrs. Smith" filminin çekimlerine yeni başlandığı zamanlarda Jennifer Aniston'u "Friends" dizisinin setinde ziyarete gitmişti.

Rakibini analiz etmeye çalışan Angelina'nın Anistondan işittiği "Brad seninle çalıştığı için çok heyecanlı, umarım beraber iyi vakit geçirirsiniz" sözleri de yazılanlar arasında.

Brad ile beraberliklerinden 5 yıl ve 6 çocuk sonra hala insanlar bu beraberliğin Aniston evliliğinden sonra başladığından şüpheli.

Yazar Angelina'nın mutsuz geçen çocukluğunu, babası Jon Voight'ın aktris annesi Marcheline Bertrand'ı aldatmasına bağlıyor.

Sürekli özel hayatına olan ilgiden şikayet eden Angelina da, gazetecilere aşk hayatını anlatırken tamamen farklı bir havaya bürünüyor. Brad Pitt için, "Beni hep seksi ve arzuedilen biriymişim gibi hissettiriyor" diyor.

Her zaman kendisi hakkında yazılanları umursamazmış gibi davransa da, Jolie aslında kamuoyunda oluşan imajının kendi kontrolünde olması için büyük çaba sarfediyor.

Prenses Diana'nın biyografisini de yazmış yazar Andrew Morton'ın son kitabı basıldığı zaman ise ne kadar sinirlendiği tahmin bile edilemez.

Jolie'nin ikinci kocası Billy Bob Thornton ile film setinde tanıştığı zaman Thornton'ın Laura Dern ile nişanlı oldukları da iddia edilenler arasında.

İddia edilen ilişkilerden birisi de 2003 senesinde Uma Thurman ile evli olan Ethan Hawke ile yaşanmış. Bu sıralarda Angelina'nın Billy Bob ile olan evliliği bitmek üzereydi ve oğlu Maddox'u da yeni evlat edinmişti.

Rockstar Mick Jagger'in Jerry Hall ile evli olduğu sıralarda Angelina ile de uzun süreli ilişki yaşadığı da yazılanlar arasında.

Brad ile tanışmadan önce, aktris Francesca Annis ile uzun süreli bir ilişki yaşayan aktör Ralph Fiennes ile bir de kaçamak yaşamış.

Morton kitabında Jolie'nin, ünlü aktörler Leonardo DiCaprio ve Colin Farrell ile ilişki yaşadığını iddia ediyor.

Kitabı okuyanlar, ayrılacakları yönünde çıkan iddiaları yalanlayıp, bu tür haberler yapan gazetelere dava açan Brangelina çiftinin bu yeni zorluğun altından da kalkıp kalkamayacağını konuşuyor.

Haberin Devamı