Gazete Vatan Logo

Bu kez protokol ıslandı!

Protokol üyeleri açık alanda durunca...

Zonguldak’ta, Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen törene katılan öğrenciler, Valilik girişine alınarak yağmurdan korunurken, protokol üyeleri ise açık alanda durdu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, yardımcıları ile birlikte, 15-22 Nisan arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Valilik önündeki törene geçildi. Törende, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, yardımcıları ve şube müdürleri ile SGK İl Müdürü Kamuran Öner, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve öğrenciler hazır bulundu.

Öğrenciler, yağmurda ıslanmamaları için Valilik girişine alındı. Öğrenciler, ellerindeki bayraklarla burada sıra oluşturarak yağmurdan korunurken, protokol üyeleri açık alanda durdu. Zekai Kasap, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Zekai Kasap konuşmasında, turizmin ekonomik boyutlarıyla olduğu gibi sosyal-kültürel nitelikleriyle de insanlar ve ülkeler arası dostluk, sevgi ve kardeşlik bağının pekişmesine neden olduğunu söyledi. Tören, Anadolu Folklor Derneği ekibinin yağmur altında gerçekleştirdiği halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Haberin Devamı