Gazete Vatan Logo

Bu kez Mercedes için ağlatacak!

Türkiye’de kamyon pazarının lideri olan Mercedes-Benz Türk, 30 yıldır kendisini yalnız bırakmayan kamyon emekçilerine teşekkür etmek amacıyla Çağan Irmak ile bir ilke imza atıyor. Ünlü yönetmen Irmak, Mercedes-Benz Türk için yönettiği 3 farklı senaryodan oluşan kısa filmlerle izleyenlere yine duygu dolu anlar yaşatacak. Kamyoncuların hikayesini konu alan ve çekimleri 15 gün süren 3 farklı kısa film, Haziran’da sosyal medya üzerinden takipçileriyle buluşacak.

‘Sır’ filminde ailesinden uzakta günlerce direksiyon sallayan bir şoförün bu özlemi gidermek için neler yaptığı konu ediliyor.

‘Bir Kamyon Aşk’ isimli diğer filmde Anadolu’da küçük bir kasabada nakliyat işi yapan genç şoförün mahallenin güzel öğrencisine aşık olmasıyla başlayan hikayenin ayrılıklar ve özlemlerin sonunda ilginç bir tesadüfle sonlanması anlatılıyor.

Üçüncü film olan ‘Hayat Okulu’nda yıllarca emek harcayarak başarıya ulaşmış, çekirdekten yetişen filo sahibinin bir gazeteciyle yaptığı röportaj sırasında anlattığı ve bu başarının ardındaki önemli hatıralar konu ediliyor.

Haberin Devamı