Gazete Vatan Logo

Bu kez düğünde buluştular

İşadamı Cem Boyner’in kızı Emine Boyner Ali Kürşat ile dünya evine girdi

İşadamı Cem Boyner’in kızı Emine Boyner ile Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nin tanınmış işadamlarından Mustafa Kürşat’ın oğlu Ali Kürşat’ın düğünü birbirinden ünlü isimleri bir kez daha buluşturdu.

Cem Boyner’in Bilgün Sazak ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Emine Boyner ile Mustafa-Fatma Kürşat çiftinin oğulları Ali Kürşat’ın, perşembe günü Sarımsaklı Plajı Badavut Mevkii’nde bulunan ’Amanın Biyç’te düzenlenen ve konukların bermuda şortlarla, rahat elbiselerle katıldığı nikah töreni ardından dün akşam da düğünleri yapıldı. Cem-Ümit Boyner çiftinin Cunda Adası’ndaki evlerinde yapılan düğün için geniş güvenlik önlemi alınarak adeta kuş uçurtulmadı. Gazetecilerin fotoğraf ve görüntü almasına izin verilmedi. Düğüne katılacak konuklar için Cunda Adası’nda Adaspor’a ait otoparkı kiralayan Boyner ailesi, otomobillerini park eden konukların özel servis araçlarıyla düğün evine ulaşımını sağladı. Düğüne deniz yolu ile gelenler de evin iskelesine yanaşan botlardan inerek içeri girdi.

Düğüne, aralarında Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner, Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Vakko’nun sahibi Cem Hakko, eski TÜSİAD Başkanlarından Halis Komili, Show TV’nin eski sahibi Erol Aksoy, Profilo Holding’in sahibi Hayati Kamhi, Halil Bezmen, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer’in de aralarında bulunduğu 700 kişi katıldı.

ŞIKLIK YARIŞI

Yılın düğününde güzel gelin Emine Boyner’in sade, ancak çok şık bir gelinlik giydiği, damat Ali Kürşat’ın da beyaz smokini ve yakışıklığı gözdoldurduğu ifade edildi. Bütün davetlilerin ’şıklık yarışında’ olduğu düğünde, Fransa’dan gelen bir çigan orkestrasının müziği eşliğinde yemekler yenildi. Konuklar, güneş battıktan sonra dolunayın denize vurduğu muhteşem manzara eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Haberin Devamı